• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
moje dziecko dopiero zasnelo a ja sobie podjadam truskawki i zrobilyscie mi ochote na winko wiec chyba sie napije..moze mnie po tym glowa przestanie bolec:-p
ja przez bb przypalam jedzenie dla Bruna:-pi musze gotowac jeszcze raz..garnki na szczescie cale:-D

kurak ocalony , w samą porę wpadłam do kuchni , ale jaja , wiadomo bb wciąga na maksa

Kasiu, no to się kurakowi udało. Ja podczas bb regularnie spalam buraki albo marchewkę.

a ja palę ziemniaki :-D juz 2 garnki poszły się rąbać :zawstydzona/y:

Oj zdarzyło mi się gary zjarać nie raz ;-)

ja przez bb przypalam jedzenie dla Bruna:-pi musze gotowac jeszcze raz..garnki na szczescie cale:-D

No a myślalam że to tylko ja taki nałóg bb:zawstydzona/y::sorry2::-D

No moj ma własnego kompa :sorry2:
Fajnie tu z Wami babeczki, ale czas na spanko... wyjeżdżamy po pierwszym jedzonku Oleńki :tak: Kończę piwko i do wyrka ;-) Będę w niedziele...
Pa, słodkich snów Wam i dzieciaczkom :-)

dobry wieczór, u mnie póki co cisza... strasznie pochlałam się z teściową - wreszcie się jej postawiłam i powiedziałam co myslę i teraz martwię się że jak wrócę ze szpitala to mogę nie mieć gdzie mieszkać... i trochę się boję... ale musiałam się postawić bo już miałam dość takiego traktowania!!! u dzidzia nic nie ruszyło, na razie cisza... ale zawsze jest ta świadomość 24 czerwca :tak:
Julinka usnęła po 21, w trakcie zjadania mleka, mało spała ale o dziwo nie marudziła... na razie sobie smacznie śpi :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry