• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Hej Mamuski!:-)
Szalejecie,az milo!:-)

Najwspanialsze zyczonka urodzinowe dla DOBRUSI,OLI i DOMINIKA!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-)

Ewunia-mam nadzieje,ze nie bedzie tak zle z ta tesciowa.
Joasiek-u mnie teraz leca powtorki House'a,chyba 3 seria,ale nie jestem pewna.Wiem,ze jest jeszcze jedna seria,ktorej nie widzialam.A ostatnia,ktora widzialam byla z ta cala banda asystentow,ktorych House bezlitosnie wykruszal;-)
Magdziarko-jak fajnie Cie wiecej widziec na glownym:-):-)
Asiowo-ale piekna dzidzia!!!!!!:-):-):-)

U nas wszystko normalnie.Maja ostatnio zrobila sie piskliwa.Juz powinnam lezec w lozku,a tu jeszcze tyyyyle do zrobienia....
Spokojnej nocki!:-)

reklama
Maajko, właśnie nie wiem i się troszkę boję... mój A się śmieje ze mnie ze mam owsiki bo się kręcę jak cholera na łóżku... a ja biedna nie mogę sobie pozycji znaleźć. bo cały czas mi niewygodnie...

jeszcze ja siedzę tu i czytam zamiast iść spać.. wciągające to forum ;-) niedawno skończyłam robić ciasto na maćkowy roczek.. tylko że obawiam się że masa może "popłynąć".. póki co stoi w lodówce i się chłodzi. Dobrze że teściowa zamówiła tort to tyle roboty mniej.. dobra.. ja zmykam spać bo jutro znowu nieprzytomna rano będę.. a każdego dnia postanawiam "że jutro pójdę wcześniej spać" ;-):-) papa

cześć dziewczynki :-D

Tysiąc buziaczków i moc życzeń urodzinkowych dla Maciusia Altayi :-) dużo zdrówka, prezentów i uśmieszku na buzi :-D

u nas malutka troszkę popłakiwała w nocy... wstawałam do niej dwa razy, aż w końcu stwierdziłam że jest za gorąco, uchyliłam okno i mała spała do wpół do 8 ;-);-) już jest po sniadanku i się ładnie bawi...

mnie coś spinało w nocy i nie mogłam spać, spinało mnie co i rusz i budził mnie ból, troche potrwał i przechodziło, to zasypiałam. Już byłam 3 razy w WC, strasznie mnie czyści, woda ze mnie spływa... ale na razie nie mam mocnych skurczy...ściśnie mnie raz na jakiś czas, ale to niezbyt często...

Aleście wczoraj porządziły kochaniutkie :-D ho, ho ;-)

udanego dnia z deszczowych Kielc

Dzien Dobry
Dzsiaj mam uwarnie głowy od samego rana, ogólnie od wczoraj, dzieciaki Nadia i Fabianjak są razem to szaleją a mnie głowa pęka:-(Biegam od 8 i tylko slyszę mama to, daj to, zobacz co Nadia zrobiła itd...
Wczoraj pojechalismy na małe zakupki - kupilam Nadii białe spodenki, taki elegancki rampers z falbankami i chustę wiązaną ...
aaaa sobie strój kąpielowy :-p:-) ( jestem zadowolona z zakupu) ehhh
Zaraz biorę sie za porządek bo przy moich szarańczach nie poznam mieszkania:angry:

Witajcie. A ja siedzę i sie opieprzam. Kuba wstał przed 8 zjadl mleczko i zasnał jeszcze. Wstał kilka minut temu. Poczytałam co nasrobałyście, kończę dopijać kawkę i czas wziąć się za porządki.

reklama
witam :-) my dopiero po sniadanku..Bruno szaleje a ja musze przyszykowac obiadek dla niego...dla nas na szczescie mam leczo...sprzatanie jak m wstanie po nocce bo maly boi sie odkurzacza i trzeba go w tym czasie czyms zajac...
Magdziarko kaca nie mam:-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry