Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To ja troszkę w lepszej sytuacji bo co dziennieGluszku w trumnie sie wyspisz za wszystkie czasy . Basiu ty lec cwiczyc Ja niestety tylko w weekendy cwicze Przykre

ja miałam indukcje z Marysia i to byl koszmar na koszmarami a poród bez indukcji to pierdniecie,\.
a jak latwo mi z drugim nie pójdzie, to poczujesz to swoje pierdnięcie 

Helooooo;-)
ja mam juz zrobione paznokcie u rak,teraz dziewczyna zabiera sie za nogi,a ja swinia na bb klikam![]()

mąz sie zaraz obrazi i na Marlenke poczeka skoro taka wypindrzona przyjedzie wiec lepiej lec do niego PRĘDZIUTKO.
mój na szczescie mecz oglada![]()

jakby na 30 m chcial miec salon, sypialnie, kuchnię, jadalnię, łazienke z sauną i basen

ułaaaa ja tam wolę horrory czytac niz oglądać, bo mniej sie boję a równie ciekawe ;-)ja cie krece ale pierdyknelo piorunem. Normalnie zeszlam na zawal! a jeszcze jednym okiem na horror patrze a wszyscy śpia w chalpie! Laski zaraz mnie trzeba bedzie reanimowwac. Matko kochana....
ale noc się zbliża, to mu przejdzie