Liliana80
Czerwcowa mama 2008 ;)
przyjedź do mnie ...mam prasowania chyba z 4- 5 pralek...brrrrrrrrrrrr
Hahahaha

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
przyjedź do mnie ...mam prasowania chyba z 4- 5 pralek...brrrrrrrrrrrr

Ja się obudziałam sama o 7:10 . Olek spał do 8 z minutami potem leżał w łóżku a Antoś wstał tuz po mnie...Magdziarko podziwiam powrot o 2 a rano juz na nogach kto robi pobudki Antos czy Olek?:-)
Ja podobnie! Okropność, ale kiedyś trzeba się z to wziąć.przyjedź do mnie ...mam prasowania chyba z 4- 5 pralek...brrrrrrrrrrrr
i potem już nie chciało mi się drugi raz.
!!!
A nasza Martunia obroniła licencjata - magister za 2lata !!
.
dziękuję:-), a Bbakania pamięta pewnie, bo też kilka osób gratulowało mi magistra i tez pisałam sprostowanie ;-) no ale jakby nie bylo to juz wyższe wykształcenieDzieki za sprostowanie, kurcze jak Ty to robisz, że wszystko pamiętasz!
Mata oczywiście Gratulki za licencjata !!!

wiem, że to ubytek wody, ale nie mogę go coś nadrobić... Mała na dodatek bardzo niespokojnie spała, mąż do nie chodził, ale i tak musiałam ja iść, bo małą nie mogła sie uspokoić... mąż rano padnięty był, teraz cały dzoeń zajmuje się małą,, nawet do miasta na zakupy z nia pojechał... ale przynajmniej zobaczy jak wygląda mój dzień ;-) dziś dopiero smektę wzięłam, bo nie było wczoraj jak do apteki pojechać i apap biorę, to wszystko co mogę 
Nie tknęłam nie chce mi się .tez się tłukę z miejsca na miejsceDziewczyny jak tam prasowanie??!!
..

z tym magistrem