J
Jola244
Gość
ja na szczeście twu twu mam spokój z tym budzeniem jak zaśnie o 20 tak spi do 7 8 dziś np . wstał o 9 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

ja waze sie codziennie,ba dwa razy dziennie,rano waze mniej niz wieczoremja swoją wagę omijam daleka
Marlena dziś sobie podaruj![]()

;-)a mi się znudziło i nie lubie jej po uparła się na na tych cyfrach co ich nie lubie i non stop mi je pokazujeja waze sie codziennie,ba dwa razy dziennie,rano waze mniej niz wieczorem
Mata gratuluje@;-)

nie mam dzisiaj siły i jakiś zły humor- nie ma jak to o 6 rano pokłócic się z mężem... 
co za dupek!
nooo... już mi lepiej :-)

.nie mam dzisiaj siły i jakiś zły humor- nie ma jak to o 6 rano pokłócic się z mężem...co za dupek!
nooo... już mi lepiej :-)
Jakoś weny do pisania nie mam ostatnio!
Coś z T. nie możemy się dogadać i taki ten mój humorek nieszczególny.![]()

Troche z humorami u mnie dziwnie, troche mam tez na glowie zmartwien, ehhh...Mala w dodatku robi jakies dziwne, brzydkie kupska i rozmyslam od czego...
U nas nocka w porzadku, mala obudzila sie przed 7. Zjadla juz sniadanko, ja zaraz tez skonsumie - pojdziemy na spacerek i plac zabaw (wczoraj jak Bartus chodzila w kołko przez godzine i wcale sie nie zmeczyla
).
generalnie nie jem chleba, makaronu, ziemniakow, ryzu i wszystko light ;-) Kg ida powoli w dol wiec chyba ok