• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Ewunia znając życie to tak da w kość że odechce się i spanie itd :blink:
a jeszcze Mikołaj uwielbia panikować jak jego mamusia :tak:wiec już czuje jak bedzie:-D

dollCompleanno.gif

Wszystkiego najlepszego dla Magdalenki i Joli z okazji urodzin,milego dnia dziewczynki:tak::-)

Wstalysmy przed 7,Marysia juz zjadla kasze,a ja popijam kawe,zaraz chyba sie wezme za prasowanie,musze bo juz mi sie sporo nazbieralo,wczoraj posprzatalam cale mieszkanko,wiec dzisiaj mam luzik

Milego dzionka(dodam,ze u mnie znowu leje)jak Magdziarka napisala,ze u niej pogoda cudna to mi sie przypomnialo,ze przeciez to lato,mi sie wydaje,ze juz jesien

Dzien Dobry
Na wstępie Najlepszego dla Magdy o Joli .

Moja Nadia dzisiaj ma imieninki z tej okazji jedziemy popołudniu na "lody" hihi
Wczoraj z mezem skoczylismy do Łodzi na małe zakupki, rozglądamy sie za takim namiotem na plaże i jakimś materacem dla dzieci...
Kupilam sobie dwie koszulki, chcialam kupić tusz do rzęs ale cholercik w koncu nie wiedzialam jaki i wycofałam sie z zakupem...
Marlenko to wskakuj w samolot i do Polski przylatuj tutaj nie poczujesz jesieni( narazie ) hehe

Kawa???

reklama
Witam i ja po paskudnej nocce, maruda od 1 do 5 usnąć dłużej jak na kilkanaście min nie umiała :baffled:

Jolu, Magda wszystkiego najjjjjjjjj kobitki :-)
tak piszecie o tych czwórkach że aż się boję :baffled::baffled::baffled: co u mnie bedzie :szok:
Jolu nie panikuj zawczasu, u mojej marudki 4 wylazły w miarę spokojnie nie zauważyłam po prostu, żeby jakoś więcej marudziła, tylko tak normalnie ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry