• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
katt1.gif

Wszystkiego najlepszego dla Nadinki z okazji imienin:tak::-)

Ja juz poprasowalam(nie bylo tego az tak duzo:tak:)wykapalam psa,a teraz jem sniadanko

Lilianka dobra sprawa taki namiot:tak::tak::tak:

reklama
Witam was kochane
Dziękuje za życzenia :-Di pamięć
My wstalismy o 7 Mikołaj spał dziś dosć spokojnie teraz poszedł z dziadkiem na spacerek a ja poleniu****e sobie bo niechce mi się sprzątać :tak:

umylam glowe,potrzymalam odzywke okolo 1h(teraz tak ladnie mi pachna wloski);-):cool2:Marysia wlasnie zasnela ide do niej tez sie poloze,pogoda mnie zalamuje,chyba jest niskie cisnienie,do tego jak patrze na te zaplakane okna,ehhh...dobra koniec marudzenia o pogodzie,ide lulu,do pozniej laseczki:tak:

Hej hej!
My jesteśmy u teściów, Ł odsypia nockę, Bart pojechał z babcią na spacer, a ja czekam na szwagierkę bo mamy jechac na basen... taki skwar że szok!

A tak ogólnie nuda.... jakaś zmulona jestem... pewnie ta pogoda... :dry:

Witajcie kochane ;-) u nas pogoda niesamowita, skwar jak cholera i żaaaaaarrr leje się z nieba. Byliśy już na spacerku, a jak trochę słońce zejdzie i Julka się obudzi to pewnie pójdziemy znowu...

A dla naszych Magdalenki i Joli, najserdeczniejsze życzonka zdrówka, szczęścia, pomyslności i pociechy z rodzinki!!! Wszystkiego najlepszego z okazji 18 ;-) urodzin!!!

A dla solenizantki Nadusi moc buziaczków i życzonka uśmiechu i radości na buźce!!!

Darunia, zazdroszczę Ci basenu, też bym się chętnie wybrała, tylko jak???!!!

Marlenka, pupa w samolot i do Polski, zobacz ile masz chętnych zapraszających ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry