Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
wrzucam kołysanki ją kładę i to dla niej znak że czas spać. I zasypia 
Marta dziecko musi mieć dokument ze zdjęciemmam pytanko do tych, co za granice z maluszkami jeżdżą. My za miesiąc mamy jechac do Niemiec i nie wiem jakie dokumenty musi miec mała, trzeba jej dowód wyrobic czy można ja wpisac tylko do paszportu?

Dowody osobiste dla taich maluszków wyrabia się na 5 lat. My czekaliśmy koło 3 tyg. a urząd ma czas z tego co pamiętam do 30dni na wydanie dokumentów
Oboje rodzice muszą złożyć podpisy przy urzędniku. Zdjęcia normalne jak do dowodu. Dobrze, że teraz robią cyfrówkami to można pstrykać i pstrykac i wybrać odpowiednie

Koło 2.00 zazwyczaj wstaje i domaga się, 

ukochana "bajka" Zuzy i jak widzi że wszytkie te nazwijmy je "postacie" idą spać ona też nie stawia oporow, jeszcze jak jej tam Wodecki w tle coś nuci
.....
Troche zalatana tu jestem, ale dzis zdazylam poczytac a na odpisanie juz czasu nie ma 
)
;-)
sooorki
tak to jest jak sie czyta 10stron na jedno posiedzenie