Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

czekam az wylosują zwycięzce tego konkursu z bobovity
;-)B
Coś mi się wydaje że dzisiaj będę bogatsza o 100 000 złczekam az wylosują zwycięzce tego konkursu z bobovity
;-)

no i jestem w kropce co dalej...

, 

.

.

My dzisiaj jak codzień odbębniliśmy spacerek do Darłówka, zjedliśmy tam obiadek, pospacerowaliśmy i do domku. W piątek wybywam rano na odnowę biologiczną;-);-);-) Jakieś maseczki, mikrodermabrazja moze jakiś masażyk. M zabiera mnie do pracy na relaksik. A znajomi zostaną z moimi chłopcami:-):-)

ja muszę wszystko szybko, skakac, biegac itp. a tam czasem były jakieś układy że tylko rękoma sie machało... w sumie nie wiem bo tylko widziałam jedną jej płytę, może na innych jest dynamiczniej ;-)
;-)
zaraz wypiore wszystko
ja Marysi paszport wyrabialam jak miala niecale 8tyg,fajnie fotograf kombinowal,zeby Mani foteczke strzelic z otwartymi oczkami,aaa i tlo musialo byc biale,mam na 3 lata(Irlandzki)uuuuu,ale to zabrzmialo
szczesciara
maz chce sie podlizac?