agusia04
Czerwcowa mama'08
Marlenko kurczę zapomniałam policzyćAgusia kotku,ale postchyba ponad 1000 znakow,co?;-)
Marysia zasnela,a ja popijam kawke nr2,Basia ladnie napisalas o P![]()

To wypiję sobie kawkę z Tobą
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Marlenko kurczę zapomniałam policzyćAgusia kotku,ale postchyba ponad 1000 znakow,co?;-)
Marysia zasnela,a ja popijam kawke nr2,Basia ladnie napisalas o P![]()

ruch mamy tutaj niesamowity
ja tam wstałam dzisiaj o 10;-) mała o 8 wylazła z łożeczka, wiec ją przeberała wysadziłam nakarmiłam i poszłam się drzemnąć a ona szalała do 10. Jednak sofa w pokoju małej była strzałem w dziesiątkę
a my byłyśmy już w piachu zdążyła się go najeść i zdołałam odwieźć M portfel do pracy bo gamoń bez dokumentów jezdzi
a teraz mała śpi a ja się byczę, prawdziwe bezrobocie obaiad mam z wczoraj, mała ma swoją zupkę a ja na diecie wiec ekonomicznie
kurde ale on pewnie też będzie zmęczony itp... ehhh co za życie 

i powinnam go wygrzewać ehhh - w nosie za 10 dni go na Krecie wygrzeję ... 

, 
a my byłyśmy już w piachu zdążyła się go najeść i zdołałam odwieźć M portfel do pracy bo gamoń bez dokumentów jezdzi![]()

:-)
ehhh jak dobrze, że ten dzień sie już kończy... jeszcze tylko wskoczę pod prysznic jak Bart uśnie i sama lecę do łóżkowa ;-)