Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

bez komentarza...

musiałam jej smoka dać to się chwilowo zatkała... jak sobie pomyślę że powtórkę będę mieć za pół roku to mi skóra cierpnie :-(ja owczoraj mówie do Ł że myślałam żeby wynając jakiś pokój niedlaeko Krakowa w jakimś cichym pensjonacie, pojechac na 2-3 dni, zrelaksowac się... a on do mnie "a po co?"bez komentarza...
On wraca do domu to tylko z mała siedzi ( i dobrze
), ale dla mnie juz miejsca nie ma:-(obiecałam Marlence wirtualną kawkęwięc wyrwałam chwilkę :-)

Ale Wam zazdroszczę takich wypadów.... ja owczoraj mówie do Ł że myślałam żeby wynając jakiś pokój niedlaeko Krakowa w jakimś cichym pensjonacie, pojechac na 2-3 dni, zrelaksowac się... a on do mnie "a po co?"bez komentarza...

wiesz ja to bym chyba nawet nie pomyślała przed włączeniem prania że mogłabym kogoś obudzic

;-);-)
Brakuje Ciebie na BB strasznie. Ale wiem praca dom i wszystko na Twojej głowie. Dobrze, że masz fajną opiekunkę do Jasia to przynajmniej w pracy jesteś spokojna że wszystko jest OK. Buziaki dla JasiaMarlenko bardzo się cieszę, że już wózeczek masz w domkuWlasnie wrocilismy jestem padnieta,wozeczek juz mam,butelki sie zasmierdly bo lezaly tam od 23 lipca,ble,ble,blezaraz wypiore wszystko
Agusia,a Ty znowu do spa sie wybieraszszczesciara
maz chce sie podlizac?
![]()

Są jeszcze uczciwi ludzie. W Polsce to pewnie już na Allegro mogłabyś go odnaleźć

A moze jednak ma trochę litości nad biedną żoną
To chyba ma bardziej podzialać żebym się odstresowała od wszystkiego i choć na chwilę nie myślała o problemachMejdia ja w zeszłym tygodniu byłam pierwszy raz i teraz idę po raz drugi i pewnie ostatni. Mąz wykorzystuje chwilę że szefostwo pojechało na wczasy. Bo tak to raczej nie wybrałabym się nigdy. i tak jestem w szoku, że udało mu się tam mnie wcisnąć.Agusia - odnowa biologiczna powiadasz... fantastycznie! :-)
Ja mogę na razie pomarzyć o takich luksusach...![]()

chyba ponad 1000 znakow,co?;-)