Ewunia22
VI 2008 VI 2009
:-) Jest ktos? :-)
Witaj Joasiek, ja jestem ;-) i jeszcze nie wypiłam kawki ;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
:-) Jest ktos? :-)

a mam ich żeby nie skłamac z 50
ale duuużo z przed ciązy i są za krótkie, więc musze je powydawac bo na co mnie krótkie bluzki, jak mam taki brzuch,... to samo z kolczykami do pępka chyba już nigdy nie złoże ich... 

Trzeba jakos zarabiac na wlasne wydatki, nie? 

Darunia kawka;-)
ide zrobic
Kasiau napewno naprawia kompa w pracy
Basia tyz w pracy
Maajka dodaje zdjecia na nk,hihihi
Ula napewno niedlugo zajrzy
Magdalenka na wakacjach
Mata na rynku
Liluszka napewno sie pakuje
Mejdia???
Joasiek???
i ot to nasze laseczki

) dzis ma urodziny, ale pojechała do najmłodszej wnusi do Niemiec i wróci w piątek ;-)Darunia skoro Ty narzekasz że sie w przedciążowe rzeczy nie mieścisz, to musiałaś byc chuderlakiem strasznymJak Bart uśnie to chyba zrobie sobie porządek w bluzkach, bo mam już ich tylke że szok a oczywiście standardowo chodzę w 4a mam ich żeby nie skłamac z 50
ale duuużo z przed ciązy i są za krótkie, więc musze je powydawac bo na co mnie krótkie bluzki, jak mam taki brzuch,... to samo z kolczykami do pępka chyba już nigdy nie złoże ich...
![]()
przeciez teraz z Ciebie laseczka jak sie patrzy 
w prawie rzadne rzeczy sie dobrze nie czuję (pomijając dresy i sportowe koszulki
). W ogóle przez to siedzenie w domu, to zapuściłam sie okropnie
ale nie mam żadnej motywacji, żeby coś z sobą zrobić 
Dla mnie pepek to jednak nietypowe miejsceAsia ja w "nietypowych" miejscach tez nie miałam-tylko w pępku
![]()

Dodatkowo mam dalsza motywacje bo moj m kupil mi sliczna olowkowa spodniczke w rozmierze 36
wiec zawzielam sie i musze do niej z cialka zejsc :-) Dziewczyny, ja mysle ze grunt to dobra motywacja
własna i kochanych panow ;-)

uwielbam kolczyki
zaraz po porodzie moj wrócił do pępka
po za tym mam w języku, uszach oczywiście, miałam w nosie lae Zuz sie do niego dobierał i pod skórą na krzyżu nestety w ciąży zdjęłam i zarosła:-