joasiek1977
Mamusia Oleńki :)
Ewunia, co sie stalo?J
znowu mnie Adam wkurzył!!! ja już mam dość!!!mam dość tego chłopa!!!!!!
aż się popłakałam z tych nerwów

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ewunia, co sie stalo?J
znowu mnie Adam wkurzył!!! ja już mam dość!!!mam dość tego chłopa!!!!!!
aż się popłakałam z tych nerwów

ja to bym na każdym kroku mu męską ambicje jechała
przy znajomych jak tylko by z rozmowy cos wynikało, mówiłabym, że to Ty na niego robisz, poza tym wychowujesz dwójke dzieci, a on nic w domu sam nie zrobi i Ty robisz. Może zrobi mu sie głupio, że to kobieta na niego robi a nie na odwrót
W końcu po to samiec, żeby na polowanie chodził i mięso przynosił ;-)......W końcu po to samiec, żeby na polowanie chodził i mięso przynosił ;-)
heh co prawda to prawdaEwunia poprostu nie wiem co ci powiedieć, poprostu nie umiem pojąć tego co on robi
Marta wiesz co właśnie się dowiedziałam od m że mam jutro zawieżć jakieś papiery do Łagoszowa, to chyba niedaleko ciebie? Czy źle kojarze?
Dokładnie to samo pomyślałam... ciężki kaliberEwunia co za facet Ci sie trafił![]()

zależy który Łagoszów, bo jak Wielki, to do mnie rzut beretem (teściowie tam mieskzają), jak Mały to kilka rzutów ;-)Marta wiesz co właśnie się dowiedziałam od m że mam jutro zawieżć jakieś papiery do Łagoszowa, to chyba niedaleko ciebie? Czy źle kojarze?
to mów wtedy, że mówisz tylko prawdęMartusia, Ula Joasiek, to on mi potem wyrzuty robi i się obraża, jak ja mogłam powiedzieć, że go utrzymuję![]()
niech się chłop do roboty weźmie 
i to on szuka jeszce roboty po godzinach