• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Ewunia nie gniewaj się ale ja naprawde jestem strasznie wyczulona na męską nieodpowiedzialnośc i w dodatku jakaś urażoną dumę czy honor. Ja też z moim M od wrzesnia do stycznia żyliśmy z mjego macieżyńskiego, ale nie mogłam mu nigdy zarzucić że się nie stara. Choć nie raz doprowadzał mnie do szału :dry:

Ewunia nie gniewaj się ale ja naprawde jestem strasznie wyczulona na męską nieodpowiedzialnośc i w dodatku jakaś urażoną dumę czy honor. Ja też z moim M od wrzesnia do stycznia żyliśmy z mjego macieżyńskiego, ale nie mogłam mu nigdy zarzucić że się nie stara. Choć nie raz doprowadzał mnie do szału :dry:

Tutaj jest pies pogrzebany!!!! on się wcale nie stara!!! tylko czeka na gotowe, on mi powie, że ja mu przeszkadzam...

Witam
Dziś znowu jestem senna , nic mi się nie chce a roboty mam tyle w pracy że ledwo sie wyrabiam :baffled:
Facet był o n komputerów ale zabrał serwer do siebie i mam go z głowy - jutro ma być z naprawionym .
Nie lubie takiej pogody bo tylko bym spała i spała a tu trzeba pracować :-D:-D:-D
Nie no , muszę mieć niskie ćśnienie

Ewunia wybacz ale Twojemu m przydałby się porządny łomot... :no:

no widze że dziewczyny szykują się na spotkanko...

Kasiau Ty spiochu! :-p;-)

A co do romiarów bluzek to kiedyś nie wstydziłam się nosic krótsza ale teraz to nie pasuje... także dlatego się ich pozbywam- porządek w szafce tralalalala zrobiony!

Idę dac Bartowi jesc i śmigamy w końcu na zewnątrz, bo mi Bart zwariuje w domu... zresztą ja sama z nim zwariuje

Ciaooooooooooo ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry