• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
No i w końcu ja się melduję .
Byłam z mamą na zakupach i kupiłam sobire zwykłe czarne balerinki bo nic mi się nie podobało. Mała poza tym tak łaziła i marudziła że wyjechałam ze sklepu z butami nie płaciwszy za nie :szok::szok::szok: ale się w porę z mamą ocknęłysmy :-D:-D:-D Kupiłam Oli takie złote pantofelki w CCC

reklama
Witajcie, ale cisza...

Kasiu hihi niezła agentka z Oli, chciał Ci niespodziankę zrobic...

A od nas właśnie wyszli goście, także Ł zbiera się do roboty, Bart już wykąpany i nakarmiony- niby zmęczony bo drugiej drzemki nie miał, ale spac nie chce...ja też jakaś padnięta jestem...

A co u Was dziewczynki?;-)

Witajcie wieczorkiem:-)

Kasia:-D:-D:-D
witaj Darunia:tak:

Marysia juz wykapana,lezy w lozeczku i je mleczko,bylysmy dzisiaj na spacerku w miescie,ale ludzi,szok,pogoda nie dopisala,nadeszly chmuru i zrobilo sie zimno,momentami padalo

Milego wieczorku:-)

Ejjj Dziołchy co z Wami nudno tutaj....

Marlenka witaj... coś nie chcą dziewczyny pisac...

Mój Bart lula, a ja w takim razie lecę pod prysznic, jak nikt nie chce gadac :-p:rofl2:

Spokojnej nocki moje drogie... :tak:

Marlenko, Darunia witajcie:tak:

My dzis dzionek u moich rodziców spedziłysmy, P. siedział na remoncie, wieczorem nas odebrał:tak:

Wilmek... wypiłam dzis rano kawke:-)ale mi smakowało... mniam mniam!i o dziwo nic mi niedobrze nie było:-p

Ewunia... A dziekuje, czuje sie dobrze, znaczy czasem mnie jeszcze mdli i mam okropne bóle kregosłupa:zawstydzona/y: Nie wiem co to, ale wieczorami - jak teraz ruszyc sie sama nie umiem, chciałam na basen jezdzic, bo to jedyne co mi do głowy przychodzi, a moze pomóc, ale narazie musze sobie darowac:zawstydzona/y:a maluszek to mały żywioł, kopie juz bardzo wyraznie i zaczyna sie rozpychac:-Dcudowne uczucie, w przyszłym tyg. musze w koncu wybrał sie na wizyte:tak:

A dzis mała mnie rozwaliła... moja mama właczyła radio, to mala se poszła poglosnic (bo akurat na jej wysokosci stoi) i zaczeła tanczyc:-Da jaki ubaw sama z siebie miała, ja z tata pękalismy ze smiechu;-)Mam filmik nawet nagrany;-)

Tescie siedzą w Brennej na wczasach i sie zastanawiamy czy jutro do nich nie podjechac, bo to rzut beretem, tesciowa nawet zaoferowała, ze za paliwo zwróci... i nie wiem co robic:confused: jutro rano zadecydujemy, bo ma byc brzydka pogoda...
ale tak fajnie chociaz na 1 dzien wyrwac sie z tej szarek rzeczywistosci:zawstydzona/y:

Miłego wieczorku mamusie!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
A ja milczę bo zjechał m z Weroniką na weekend , na razie pojechał do sklepu :-)
Ale naprawdę dziewczynki moje kochane zaniedbujecie bb ostatnio że ho ho:rofl2:
Asiowo Ola jak tylko usłyszy melodie to od razu dryga i podrywa wszystkich facetów - ja zajęta zakupami patrzę a tu jakiś obcy facet nagle robi głupie miny i to do Oli

Witam
To znowu jaaaaa:-p
Tylko na chwilunie weszlam przywitac sie i zyczyc Wam milej soboty
U nas ok , Nadia hmm nie wiem co bedzie z nia, katar o dziwo sie zmniejszyl ale kaszel wystapil ale taki mokry hmm - wdycha morskiego powietrza i moze jej przejdzie, zobaczymy...
Ide z mezem na piwencjo do baru , dzieci juz smacznie spia a ja dzisiaj cierpie poniewaz spieklam sobie ramiona i czolo :zawstydzona/y:

Caluje Was goraco

p.s jestem uzalezniona od bb hahaha

By By

Witajcie kochane po długiej przerwie, miałam problemy z kompem i ogólnie z codziennoscią.
Musiałam się zmierzyć z problemem który mi przysłonił cały świat.
U moich dzieci dobrze, Eryce coś zaczyna się katar,a z Filipem idę we wrześniu do szpitala na gastroskopie.
Dzisiaj póżno przyjeżdza do mnie moja siostra i chcemy gdzieś wyskoczyć, mąż niedawno wyjechał tak więc jestem sama.
Filipcio dopiero od dwóch tygodni sam drepta, wcześniej bał się puscic, aż w końcu chodzi sobie gdzie chce, mówi pojedyńcze słowa i jest strasznie przytulasty, no i ciągle tylko mama i mama:)

Wybaczcie mi że na tak długo zamilkłam...

reklama
Lilianko to Ty nawet na wczasach o nas pamietasz :-D odpoczywaj kochana, słoneczka juz nie łap, co bys skóry tam nie zostawiła :rofl2:
Julia fajnie, że jesteś! Gratulacje dla Filipka! I sił w nowej sytuacji. Mam nadzieję, że juz będziesz częściej zaglądać i czekamy na fotki ;-)
Ja w końcu na chwilę do kompa siadłam... dziś męczący dzień, występ, na szczęście krótki, ale fajnie było ;-) pojechalismy z teściówką i Dobrusią, ale małą miała mine jak tańczyliśmy :rofl2: nie wiedziała co się dzieje, ale na szczęście nie płakała, więc super! Za tydzień jedziemy sie dożynać ;-):rofl2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry