• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Wotajcie kochane z wieczorka, dopiero te moje diablice usnęły jakiś czas temu :szok::szok: uśmiałam się dziś z Julki, bo kiedy Adam ją trzymał, ja zaczęłam ją zaczepiać,a ta przywaliła mu z dynki w twarz :-) uśmiałam się, bo mała piszczała ze śmiechu, a A biedny chwilowo świadomość tracił...ta Julka robi się aparatka 1 liga :rofl2:

Kasiu, też masz aparatkę niezłego kalibru hahahaha

Asiowo, to fajnie, jak wszystko dobrze... myślałam mawet dziś o Tobie a tu ryp! Twój post :-)

Moja nawet usłyszała muzyczkę z nocy kabaretowej, leciała parodia "szła dzieweczka do laseczka" to ta rusza pupą i podskakuje :-) myślałam że padnę ze śmiechu... jej ulubiony program to "Jaka to melodia". a boi się spotu TVP Info ;-) spierdziela wtedy do pierwszego napotkanego domownika i na ręce ;-)

reklama
Witajcie Kochane:-) U mnie za oknem piękna pogoda sloneczko świeci:-p Własnie wstawiłam obiadek, popijam kawusię, chłopcy grzecnie sę bawią. Zaraz chyba nałoże sobie farbę na włoski;-);-);-)

Mata fajnie, że występ udany. Zawsze to coś innego niż siedzenie w domku. A że teniec jest Twoją pasją to wiem, że wiele dla Ciebie znaczy powrót do zespołu:tak::tak:

Julia fajnie, że wróciłaś do nas:tak::tak:Gratulacje dla Filipka.

Lilianko miło, że nas odwiedzasz. Nawet będąc na wczasach żyć bez BB nie mozesz. Odpoczywaj, bo urlop niedługo się skońcczy i znów zaczną się obowiązki:-D:-D:-D

A gdzie jest reszta dziewczyn. Hop Hop koleżanki

Witajcie kochane :-) Julka pobiła dziś rekord w spaniu, spała od 22.30 do 9.40 :-) a Anusia obudka po 6 śniadanko i lulu do 8 :-) u nas w nocy padało, teraz nie pada, ale jest nieprzyjemnie i ponuro... może się wypogodzi po południu :tak:

Agusiu, daj troszkę słonka...

A dzisiaj swój dzień ma DARUNIA :-)

Kochana, w dniu 18 ;-) urodzin życzę Ci dużo zdrówka, szczęścia, radości pomyslności w nowej pracy i dużo pociechy z Bartusia i z Ł ;-) 100 lat, 100 lat!!! jeszcze raz wszystkiego dobrego :-)

udanego dnia kobitki

Witajcie!
Ewunia, Kasiu - dziękuję! ;-):-)

U nas nocka ok, oglądałam wczoraj super film "Królowie ulicy" jak macie możliwośc oglądanięcia to polecam...

Ł właśnie poszedł pod prysznic, Bart wstał niedawno z ddrzemki, zaraz Ł coś zorganizuje :-) także ja mam dzisiaj wolne ;-)

Julia fajnie, że jesteś!!!
Lilianko- :-) odpoczywaj!

Daruniu, jubilatko, niech dziś chłopaki koło Ciebie latają!!! w końcu to Twoje święto ;-)

Agusia, szybko się postarałaś o słoneczko dla mnie :-) u mnie już świeci :-D

Darunia najlepszego!!! Spełnienia marzeń, satysfakcji z macierzyństwa i zadowolenia z pracy ;-)

my wrócilismy od teściów, mała poszła spać, a ja chwilkę relaksu na bb :-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry