• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
hehehe, no tak, jak sobie brykała po ubrankach, to musiało być ciekawe doświadczenie hahaha :cool2::rofl2:

doszło bardzo szybko, jeszcze raz dziękuję, tak jak Uli, jeśli tylko się pojawi na BB :tak::tak:

reklama
Witajcie. No nie wierzę dziewczynki hop hop. Gdzie jesteście???:szok:
Ja już popijam kawkę. Tak jak wczoraj pisałąm lecimy za niedługo do fryzjera przy okazji jakieś zakupki zrobimy.

Kasiu kupiłaś sukienkę i Cię jeszcze w niej nie widziałam:-p:-p

Basiu ale numer z tą żąbą. Też nie miała gdzie wskakiwać tylko do Waszego pokoju. Ja chyba też bym paniki narobiła. Dobrze, że mama zachowała zimną krew i uwolniła ją:-D:-D:-D Zakupki, i spotkanka widać że się udały. Ale to wszystko mało:-D:-D:-D jeszcze dzisiaj pędzisz na podbój sklepów.

Mejdia Daruuunia dzisiaj też trzymam kciku za wasze dzieciaczki:tak::tak:

Witam z rana:-)

Nocka ladnie przespana,ja wlasnie pije kawusie,Marysia oglada bajeczki:tak:

Agusia Ty ranna ptaszyno;-)
Kasia i Basia ja prosze o foty tych kreacji bo nie uwierze;-):-p

Milego dzionka kochane mamusie:-):tak:

I ja witam :-)
nocka u nas standardowa, spałam z 3-4 godziny na raty :baffled: juz wymiękam... a najgorsze jest to, że poprawy raczej szybko nie będzie :sorry2: a burza jaka w nocy u nas była, aż szyby w oknach latały (plastikowych):szok:

Hej dziewczyny!:-)
Witaj Lilka z powrotem!:-)

Ja tylko na chwilke.Majunia zajada sie jablkiem,ja na kompku,a tu prasowania kuuuupa czeka.A potem jeszcze do pracy.
Buzialki!

witam

P. zabral mała do rodziców, a sam znów pojechał na rozmowe...
Ja mam czas troche ogarnac mieszkanie i siebie, bo dzis wizyta u ginki. Dzidzia od kilku dni nie daje o sobie znac:zawstydzona/y:wyniki badan kiepskie, ehhh... Cala chodze:zawstydzona/y:

Z P. w ogole juz nie umiem sie dogadac, widac, meczy go to "nic nie robienie" i tylko coraz wieksze długi mamy:baffled: za miesiac musimy sie wyprowadzic, mielismy do brata i znów sie wszystko komplikuje... pod mostem zostaniemy. Ja juz sama sił nie mam i nie wiem jak mam go wspierac, wszystko sie pieprzy... znów marudze, sorki

Miłego dnia!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzien Dobry
U nas nocka ok, skonczylam sprzątac mieszkanie, zaraz Nadię polozę spac i zacznę prasować. Wczoraj dostalam@ ( wieć Darunia:-) niedlugo u Ciebie) i mam powera do sprzątania hahaha...
M pojechał na cały dzien do pracy, wróci ok. 19, Fabianito pojechał z babcią na malinki a jutro tatuś go zabierze.

Asiowo - życzę Ci jak najwiecej pozytywnego myślenia, pamietaj, ze zycie lubi nas zaskakiwać - napewno wszystko sie ułozy - więcej cierpliwosci..........

Wczoraj dostalam@ ( wieć Darunia:-) niedlugo u Ciebie) i mam powera do sprzątania hahaha... [/FONT]

To jużżżżżżżżżżżz??? Tak szybko????????? :eek::crazy::-);-)

Witajcie!

Antoś zdrówka!
Asiu kurcze będzie dobrze! Wierzę w to- Bóg Was nagrodził drugim bąblem to teraz napewno Wam nie pozwoli isc pod most! Bądź dobrej myśli no i wspieraj P... jemu też napewno nie jest łatwo... trzymam kciuki...

Kochane ja też tak na szybko, bo wlaśnie z sis robimy obiad...
Bart w żłobku radzi sobie w miarę ok, tylko na początku jest płacz... ehhh mam nadzieje że minie a dzisiaj zliczył drzemkę niespodziewaną w żłobku... :szok:;-) jutro na 3 godziny od 9 ;-) przynajmniej pomyje okna i popiorę firanki :tak:

Miłęgo dnia!

reklama
To ja też się witam kobietki!:-)
Wojtuś w żłobku,
mielismy iść na 7.30 ale była taka burza,:wściekła/y:że zaprowadziła
go dopiero na 9.00. O 14.00 ma obiadek więc zaraz po niego lecę!
Miałam dziś posprzątać, ale niespodziewanie odwiedziła mnie siostra,
z synkiem więc ploty i kawusia...:happy2:
Dawno się nie widziałyśmy bo całe wakacje spędzili w Californi u teściów!!!
(Ale jej zazdroszczę :rolleyes2:)
Dostałam parę fajnych bluzek,T. koszulę, a Wojtek dresik i czapeczkę!
Na szczęście ja też miałam coś dla Jaśka:tak:, ufff!

Asiowo nie martw się, wszystko pomalutku się ułoży,
najważniejsze, żeby dzidzia była zdrowa, a Ty spokojna!:yes:
Bbakania - katar leci mi z nosa jak z kranu, a w sobotę mam weselę :szok:!
Agusia jak tam Kacperski z nową fryzurką?:confused:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry