• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Paulinka siedzi cały dzien u tesciów, bo ja nie mam sił sie nia zajac...
Byłam u ginki, dzidzia oczywiscie zakryła nózkami co ma miedzy nimi i nic nie pokazała:zawstydzona/y::-DNogi ma dłuuuugie wiec to pewnie dziołszka!

Poza tym nieciekawie... złe wyniki badan, podejrzenie cukrzycy, zakazenie dróg moczowych, nadżerka i szyjka miekka, skraca sie:zawstydzona/y: litanie lekarstw dostałam, zas kupa kasy, ale trudno. Jak sie bedzie cos dziac to odrazu na izbe przyjec mam jechac:zawstydzona/y:Ból kregosłupa od nerwu, znaczy macica usciska mi jakis nerw, dlatego ruszac sie nie moge:baffled:Na szczescie serduszko bije...
Ginka chciala mnie skierowac na oddział, ale nie mam co z mała zrobic:zawstydzona/y:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Asieńka, nie denerwuj się, zrób sobie test obciążenia glukozą 50 mg po 1 godzinie, ja miałam całą ciąże białkomocz i żyję. Nie ma się co martwić. Ja miałam glukozę zlecaną bo jestem dosyć puszysta i co? wyniki miałam fantastyczne! na czczo 85 a po 1h 110 :-) Nie martw się na zapas!!!

Byłam u ginki, dzidzia oczywiscie zakryła nózkami co ma miedzy nózkami i nic nie pokazała:zawstydzona/y::-DNogi ma dłuuuugie wiec to pewnie dziołszka!
a tam dziołcha, ja stawiam na koszykarza ;-)

Poza tym nieciekawie... złe wyniki badan, podejrzenie cukrzycy, zakazenie dróg moczowych, nadżerka i szyjka miekka, skraca sie:zawstydzona/y: litanie lekarstw dostałam, zas kupa kasy, ale trudno. Jak sie bedzie cos dziac to odrazu na izbe przyjec mam jechac:zawstydzona/y:Ból kregosłupa od nerwu, znaczy macica usciska mi jakis nerw, dlatego ruszac sie nie moge:baffled:Na szczescie serduszko bije...
Asiu dlatego masz sie nie denerwować i wziąć na luz, teraz masz przede wszystkim troszczyć się o siebie i maleństwo :tak: tulaski ogromne, zobaczysz będzie dobrze :tak:

Dzieki dziewczyny...

Ewunia... cukrzyca sie najmniej przejmuję, bo w 1 ciazy tez miałam podwyzszony cukier, ale reszta wyglada mało ciekawie.
Dobrze, ze P. był ze mna to moze conieco do niego dotrze:zawstydzona/y:

Dokładnie Asiu, nie stresuj się :-) ja też miałam złe wyniki, szyjki poskracane... a jakoś mam zdrowe dzieci a ciąże obie wywołane 9 dni po terminie :rofl2:

a u mnie sprawa się rypła, teściu wyjechał, by kupić... samochód :angry: dojdzie kolejny pieprzony moher, na którego będę kląć ;-) to są kierowcy niebezpieczni, powodują dużo wypadków. Mają przedwojenne prawa jazdy i myślą, ze są panami dróg. A mój teść ma 70 lat na głowie i po jaką cholerę mu samochód!!!!!!!!????????????????? trzeba być idiotą, żeby mieć 50 lat prawo jazdy a na stare lata samochód se kupić, zdrowie i wzrok już nie te... ale to są głupki... ja tego nie pojmuję, chce niech ma, ale kurde kolejny terrorysta pojawi się na drodze :rofl2:

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry