• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
witajcie

Wpadłam tylko na chwilke z dobrymi wiesciami:-)

Zadzwonili dzis z tej firmy gdzie rekrutowali P. na 3 etapach i został wybrany:tak:Jutro jedzie poznac na jakich warunkach go chca zatrudnic..., ale czadowo! Zawsze jakas robota... choc był tez dzis w firmie u mojego przyszywanego wujka i tez miał od jutra zaczac:tak:wybierze robotę z lepszymi warunkami, nie beda to kokosy, ale od czegos trzeba zaczac:tak:kamien z serca...

To jeszcze skonczyc remoncik, obronic sie i w koncu zamknac rozdział studia, i donosic dzieciaczka do nowego roku:-)

ja nachwilkę powiedzieć że uzupełniła, całodzienne braki w bb :-D:-D:-D a teraz spadam bo mój chłop cosik chyba dzisiaj ode mnie chce;-) bo kurczę aż kolację zrobił wiec lecę:-D:-D życzę stosunkowo udanej ;-) nocki wszytkim babiczką:-D

Eloł Eloł
Jak sie macie laski ;))) ???
Ja dzisiaj musialam isc do pracy i zastapic Rafala byl bardzo slaby i wybral siedzenie w domu z Nadia... a ja do 18 zachrzanialam w sklepie - bleee taka praca nie dla mnie... za mało sie dzieje...
Dzieciaki juz spia i w domu panuje spokoj ...
A co tam widze ze o weselach piszecie,,, powiem Wam ze jak z łodzkiego jestem ale jak bralam pierwszy slub:cool2:na slasku to zupelnie inne zwyczaje, u nas po 24 oczepiny itd a tammm hmm nawet nie wiedzieli co to ... ehh i dozu inaczej... lo matko ale mi sie przypomnialo :-(

Ostatnia edycja:
reklama
Lilianka no to teraz ci powinien odpalić niezła dniówkę :-D:-D:-D
Ula to upojnej nocki :-D

Marlenka faktycznie , joga , te sprawy , ale powiem wam że jej mąż ma pod tym wzgledem dobrze - zawsze to faceci podkreślają że jak babka wygimnastykowana to w łózku cuda robi

Asieńka no widzisz - odbijacie się do góry - super wieści

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry