marlena nad
:)
Kasia,a ja nogi na szyje zakladam

aaa i zapomnialam napisac,ze Kaca w Vegas ogladalam i juz wiem co to za fotka w windzie

aaa i zapomnialam napisac,ze Kaca w Vegas ogladalam i juz wiem co to za fotka w windzie

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Tiaaa juz widze jak mi odpala... hahahaha - nastepnym razem ide i biore z kasy i na zakupki hahahahaLilianka no to teraz ci powinien odpalić niezła dniówkę![]()

Jak szaleć to szaleć - wiesz, swoją drogą to motywuje bo jak wypiję to i nie nakarmię - nie ulegnę już![]()

gratulacje dla Ciebie za wytrwałośc a Oli za szybką naukę
W żłobku dziś lepiej niż wczoraj, ale rozstanie fatalne.
:-)U nas jest taki zwyczaj że się przebiera koło 24 po oczepinach a u was nie ?

Myślałam że z początkiem września będzie bardziej tłoczno , że mamy powracają z wakacji a tu jak ich nie było tak nie ma

szkoda ze u mnie nie godzina do przodu zamiast do tylu mialabym przynajmniej z kim popisac na BB 
trzymam kciuki zeby zaproponowali m fajne warunki
na prawko pewnie masz teraz mniej czasu? ja mam ustalic egzam na poczatek listopada juz sie boje

znaczy się upojną nockę po pracowitej dniówceLilianka no to teraz ci powinien odpalić niezła dniówkę![]()
co jak co, ale faceci to chyba najlepiej płaca w naturze 
trzymam kciukasy za jakis awansik A, to może szybciej się zdecyduje ;-)

a jak nie poskutkuje to zostanie chyba terapia wstrząsowa i mój wyjazd na kilka dni 
Wilmek księgowośc powiadasz... aż zazdroszczę, jaka ja głupia byłam, że nie poszłam do ekonomika![]()