• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
hahahaha Kasia dobry pomysl
Dopiero teraz dostalam sie do tej fotki co Baska wstawila - musze przyznac, ze mnie ujela hahahahaha:cool::-D:-D:-D
Lecę spac, padam na ryjek, gebule i paszcze ..... :cool2:

Ja tez dziewczynki już spadam do wyrka bo jutro muszę wstać rano egien a od 2 dni to zamiast budzika mnie Ola budzi - nie wiem czy ja go nie słyszę ?
Nastawiłam sobie dziś 2 krowę ale ten budzik to chyba i Olę obudzi

Witam!:-) No tak jak ja przyszłam to wszystkie spać idą:-(
Moje dzieciaki wreszcie poległy więc mam czas dla siebie;-)

Jak szaleć to szaleć - wiesz, swoją drogą to motywuje bo jak wypiję to i nie nakarmię - nie ulegnę już :-D:-D:-D

to się nazywa motywacja:tak::tak::tak: gratulacje dla Ciebie za wytrwałośc a Oli za szybką naukę:tak:

W żłobku dziś lepiej niż wczoraj, ale rozstanie fatalne:no:.

jeszcze tydzień dwa i będzie dobrze:tak::-)

U nas jest taki zwyczaj że się przebiera koło 24 po oczepinach a u was nie ?

u nas jest ten zwyczaj:tak:

Myślałam że z początkiem września będzie bardziej tłoczno , że mamy powracają z wakacji a tu jak ich nie było tak nie ma

jestem!!! tylko się wdrazam:sorry:

Asiowo bardzo się cieszę, oby dalej układało się po Waszej myśli!

Pozdrawiam!!

Hej kobietki!:-)
ja dzis po troche ciezszym dniu niz zwykle-dzis bylo baaardzo duzo dzieci w zlobku i musialam przyjechac wczesniej,zeby pomoc dziewczynom.
Dzis rozmawialam z M o drugim dziecku.On chce,ale dopiero za rok sie starac.Jest po prostu bardziej realista i boi sie czy sobie poradzimy.A ja-niepoprawna czasem optymistka i mysle,ze zawsze jakos to sie ulozy.No,ale dal mi troszke nadzieje:-):-):-)

Asiowo-gratuluje M pracy!:-)
Ewunia-super wiesci od kadrowej:-)
Mejdia-zycze,zeby Wojtus jak najszybcie sie zaaklimatyzowal w zlobku.Mysle,ze dluzej niz 2 tygodnie nie bedzie to trwalo-najpierw jest ciezko,a potem niektore dzieci wcale nie chca wyjsc z rodzicami ze zlobka;-)Ale wspolczuje Ci bardzo tych rozstan i mysli o tym,czy on tam caly czas placze.....

dobry wieczor:-)
a teraz to juz kompletnie nikogo nie ma :-p szkoda ze u mnie nie godzina do przodu zamiast do tylu mialabym przynajmniej z kim popisac na BB :-p
Asiowo ale sie ciesze ze takie dobre wiesci:tak:trzymam kciuki zeby zaproponowali m fajne warunki:tak:
Mejdia ten kursik to ksiegowosc ale zobaczymy co z tego wyjdzie;-)wspolczuje rozstan z Wojtkiem ale jeszcze chwila i bedzie mniej placzu:tak:na prawko pewnie masz teraz mniej czasu? ja mam ustalic egzam na poczatek listopada juz sie boje:-p
Kasiu gratulki dla Ciebie i Oli:-)

Asiu gratulacje ogromne, wszystko zaczyna sie w końcu układać po Waszej myśli, nie żebym tego nie przeczuwała :rofl2:

Lilianka no to teraz ci powinien odpalić niezła dniówkę :-D:-D:-D
znaczy się upojną nockę po pracowitej dniówce:-p co jak co, ale faceci to chyba najlepiej płaca w naturze :cool2:

Majka no to już niedługo zaczniecie staranka :tak: trzymam kciukasy za jakis awansik A, to może szybciej się zdecyduje ;-):-D

Wilmek księgowośc powiadasz... aż zazdroszczę, jaka ja głupia byłam, że nie poszłam do ekonomika:confused2:

Kasiu lepiej ustaw dobry budzik, bo jak którejś nocy Ola Ciebie zaskoczy i pośpi do rana, to do pracy sie spóźnisz :-D
a ja zaczynam pomalutku małą odstawiac od cycania. Dziś cycała 1 raz w dzień, potem chwilke na dobranoc i zobaczymy czy mi się uda dac ją do cyca tylko raz w nocy (nawet butlę odkurzyłam i czeka z wodą przy łóżeczku - do tej pory dawałam jej pić w nocy w niekapku). A później stopniowo będziemy zmniejszać ilość cycania aż całkiem zrezygnujemy ;-) w naszym przypadku to chyba najlepsze rozwiązanie :sorry: a jak nie poskutkuje to zostanie chyba terapia wstrząsowa i mój wyjazd na kilka dni :eek:
gorrrrrrrrrącej nocki ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry