• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Asiowo, gratuluję Ci bardzo, widzisz, wszystko się układa hurrrraaaaaaaaaaaaaaaaa :-D:-D:-D:-D

a moje mohery kupiły w końcu ten samochód, za 10letniego złoma dali 15 tys :szok: kurde, ale idioci, dojdzie kolejny terrorysta na drogę, a już jest ich dość...

Moje małe śpią... ja też zaraz pójdę w kimono, leje u nas jak z cebra :-(

Witam:-) Ja już na nogach od 7 z minutami. Wyprawiłam Kacpra do przedszkola, ogarnęłam mieszkanko tak z grubsz, umyłam głowę. Słyszę, że Kuba już nie śpi. Piję sobie jak codzień rano kawkę;-);-) U mnie świeci sloneczko, ale jeszcze jest zimno. Tylko 10 stopni. Brrrrrr Aż boję się myśleć,ze teraz zacznie sie robić coraz zimniej. Ale cieszę sie że jeszcze słoneczko przyświeca:-D:-D:-D
Miłego dnia

Witam z rana i pozdrawiam!
Starszaki już z domu wyekspediowane a ja z poranną herbatką pozwolilam sobie chwilkę zasiąść przy kompie. Ale zaraz biegnę do codzienny obowiązków...i obiecałam mężowi knedle zrobić.

Więc do potem;-) pozdrawiam!

Ewcia 10-letni samochód to jeszcze nie taki złom:no: my mamy też 10-latka w podobnej wartości. Owszem nowy to nowy...ale nie każdego stać!

Dzien Dobry
My z Nadia juz same jestesmy, chlopaki nas zostawili :-)Fabio w przedszkolu a m pojechal do hurtowni hmmm.

U nas nocka rewelka, Nadia wstala o 8,i ja jestem mega wyspana - jak dobrze.. tylko u nas pogoda taka pochmurna, wrrr -
Dolaczam sie Agus z piciem kawki :-) - mmm jak dobrze - laptop i kawa :cool2: hahaha

Co do auta to ja sie nie wypowiadam bo nasz tez prawie 10 - latek - hmm moze kiedys cos sie nowszego kupi

Zuzkus a ja wczoraj jadlam babcine knedle mmmm pycha... dzieciaki to tyle zjadly ze balam sie o ich brzuszki w nocy ale wszystko ok bylooo

Ostatnia edycja:
Eloł :-D
U nas nocka w miare , ze 3 pobudki. Śmiałam się bo mała w nocy gadala przez sen - mama cycy i tylko mordką ruszala ale spała dalj - no cóż - po nocach jej się cycy jeszcze śnią :-D:-D

Eloł :-D
U nas nocka w miare , ze 3 pobudki. Śmiałam się bo mała w nocy gadala przez sen - mama cycy i tylko mordką ruszala ale spała dalj - no cóż - po nocach jej się cycy jeszcze śnią :-D:-D
:-D:-D:-D chyba Ola wie, że o cycusiu może pośnic jedynie :-p
u nas w nocy kapitulacja, mała jak sie rozdarła :szok: aż jej główka od płaczu latała :eek: no i weź tu ją przestaw na mniejsze ilości cycania :sorry:
pogoda taka sobie, aż sie boje gdzie ja niedługo pranie będę suszyć... w domu chyba jeden grzyb będzie. Z szafki z butami poszły się już rąbać 3 pary skórzanych butów :eek: a o jedne walczymy żeby coś z nich było... juz 3 lata tu mieszkamy i dopiero od tej zimy taka jazda...
10 - letni samochód to nie gruchot, my to mamy juz pełnoletniego :rofl2:

Witajcie moje kochane!

Ja oczywiście w pracy, niezły młyn tu mam, wczoraj nawet nie zdążyłam zjesc śniadania nie wspomnę już o włączeniu bb, w pracy ok, jest mega dużo roboty ale idę do przodu małymi kroczkami... po pracy jestem wygięta na wszystkie strony, w domu dalej brak neta :wściekła/y: ale może w końcu uda się nam go miec :tak:

Nie odpiszę każdej z osobna, ale czytałam wszystko... troszke się tego nazbierało :tak:
Widzę i tak że wszystko ok że jednak są dobre wiadomości- Ewcia, Asiu... ;-)

Jestem z Wami myślami,,, no i tęsknię, tęsknię, za poranną kawką i bb... rzecz jasna w domku... a nie w pracy :-p;-)

reklama
Mata , moja Ola tez się mosno darła pierwszego dnia ale ją zagadywałam , chodziłam z nią , byle przejść ten pierwszy raz.
Ja tam cię nie namawiam ale tak jak ja oduczać i wstawać rano do pracy to masakra a ty jeszcze to możesz teraz w miarę odespać .
Daruunia , mam nadzieję że ci zrobią tego neta w domku i zamiast śniadanka i kawsi będzie chociaż kolacyjka z bb :-)
Powodzenia w pracy :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry