• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Kasiu odespać,. dobra a nie wiesz kiedy:sorry:, jak moja gwiazda w dzień śpi 40-70 min :cool2:
Darunia obys w parcy się jako tako obrobiła i mogła od czasu do czasu luknąć do nas ;-) no i net w domu to podstawa :tak:

reklama
Witam jeszcze przed południem:-D:-D:-D

och kochane ależ się dzisiaj podle czuje , jakaś deprecha mega mnie łapie! :eek:
Asiu nawet nie wiesz kochnanie jak się cieszę że wam się wszytko prostować zaczyna! Super!
moja terroryatka żyć mi mi nie daje nie mówiąc o zrobieniu czegokolwiek! Toczymy z Zuzą wojnę o nocnik! Już myślałam że na nowo się do niego przekonała a tu znowu kryzys. Dobrze że obiad mam ze wczoraj, zupy ugotowałam jak dla pułku wojska!
Darunia tylko w jakiś pracoholizm nie wpadnij;-):-D będziem tęsknić:-D
Marta ja nadal chylę czoła przed Tobą, babo ależ ty masz cierpliwość i siłę! :szok::szok: ja w twojej sytuacji wyglądałąbym jak wrak kobity! A ty laska jak się patrzy!

Witam.
Asiowo, Ewcia super pomyślne wieści!!!GRATULUJĘ

Przepraszam, że nie odpiszę każdej. Kombinuję co by tu odliczyć Vat za materiały.

Asiu będziecie odliczać Vat z P?? Zawsze to jakiś grosz. Ja nawet nie wiedziałam, że tak mozna, dopiero facet w sklepie nam powiedział co i jak.

Pozdrawiam

Witajcie kochane :-)

Wszystkim pracującym udanego dnia ;-), a tym niepracującym jeszcze lepszego :-D

Byliśmy z A na kolejnej rozmowie, ma duże szanse przez to, że siedział na kasie, byłby kasjerem kredytowym w banku huraaaaaaaaaaaaaaa :-):-) mają się odezwać w przyszłym tyg... ale fajnie :-)

trzymajcie się kobitki, mykam do Julki bo grandzi i mi Anię zbudzi i ją będę musiała zatłuc ;-) do potem!

Asiu będziecie odliczać Vat z P?? Zawsze to jakiś grosz. Ja nawet nie wiedziałam, że tak mozna, dopiero facet w sklepie nam powiedział co i jak.
Patyczku my też odliczaliśmy w tym roku za remont. Ja zaniosłam do biura rachunkowego bo dla mnie te wszystkie symbole to czarna magia;-):-D:-D
Pani nam rozliczyła, złożyła w US i czeklaiśmy na kasiorke. Niestety już zapomnieliśmy że była:-D:-D:-D
Zawsze parę złoty sie odzyska.

Ja się melduję na posterunku:-D:-D:-D
Wróciłam z chłopcami po 19 do domku. Odwiedziłam koleżankę, polotkowałyśmy sobie miło, i tak popołudnie minęlo. Poza tym to nic nowego:-p
Ale cisza faktycznie jak makiem zasiał. Dziewczyny co z Wami

reklama
Helloooooł :-)

Ja jeszcze jestem :tak: Dzis piatek pewnie stad ta cisza...
My dzis dzien jak codzien mialysmy, ja w kuchni ;-), mama z ola na spacerku :tak: Tylko dziecie dzis mi marudzilo na maksa, pewnie ujrzymy za chwile kolejny zabek :tak: Teraz juz smacznie spi, dostala na noc viburcol, wiec mam nadzieje ze wyjec sie nie wlaczy ;-) Moj t pojechal na swoje kawalerskie, oby tylko jutro w miare wygladal bo musi dojechac okolo 140km :sorry: Ja z mama pewnie jakis filmik zapodamy... chyba ze bb sie rozrusza :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry