bądx troszkę twarda, pomęcz się noc, dwie a potem powinno póść gładko
u nas juz 2 tydzień bez cycania w nocy i du..a

ale całkiem jej nie odstawiam, to może dlatego

miałam poklikać na drzemce małej, a nam znów neta wyłączyli

i do tego bez naszej zgody i jakiejkolwiek informacji odcieli nas od lini podziemnej i podłączyli do starej naziemnej, teraz to dopiero będziemy mieć neta jak w loterii

mała je kachę, zaraz kapanko i spanko. Cycała niedawno więc na dobranoc nie dostanie. Do tego zrobilam jej małe przemeblowanie i zobaczymy czy będzie jej sie lepiej spało, bo jeszcze trochę i padnę na pysk i nie wstanę... ale sie nie poddam, w końcu zacznie kiedys lepiej sypiać, a taka postawa jak teraz powinnam to przyspieszyć
Jolu śliczna fryzurka i tak szczerze, to myslałam, że na n-k wrzuciałas fotkę z podstawówki

młodziutko wyglądasz i m powinien sie bać, żeby go policja nie ścigała za napastowanie małoletniej

Patyk ale pech z ta pralką... u nas jest taki sklep okey czy jakos tak i oni sprzedają "nowe" pralki, znajomi kiedys kupili nową i zanim zrobili pranie sprawdzili filtry i okazało się, że tam jakis syf był, czyli ktoś tą pralke używał

nie dajcie sie wrobic i nie kupujcie w tym samym sklepie tylko jedxcie do inego, bo może robią takie same przekręty

Darunia pracusiu... mam nadzieję, że wyrobisz na zakrętach ;-) i z tego co pamiętam week będzie wolny

Mamoot zdrówka mamootowej rodzince