reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Kasiu no to pięknie Olcia Ci się przestawiła. Oby tak dalej. U mnie mała zaczyna już 3 godzine drzemki , ja sobie domek ogarnęłam , pogrzebałam w necie , wypiłam kawe :-D:-D:-D i korzystam z spokoju! Pogoda za oknem kiepska niestety :dry::dry::dry: tutaj cisza jak makiem zasiał...:confused: coż idę się dalej obijać;-)

reklama
Mata walcz dalej z marudą , mam nadzieję , że wkrótce jej spanie sie polepszy - u nas spanko ok , tylko w nocy się przebudziła bo spała ze mną w łóżku i nogami spadła i brzuchem leżała na łóżku - nie dziwię się że jej było niewygodnie :-D śmiesznie to wyglądało - ale już nie pije w nocy i nie je - ma nadzieję że na stałe

Kasiu gratuluję Wam. Super, że tak gładko poszło z odstawieniem od cyca. A Ola dostake butle z mlekiem, czy nie przekonała się do żadnej mieszanki?? Dziś sądny dzień. Nie ma cyca w nocy i nie ma usypiania z mamusią. KONIEC. Jestem zmęczona, niewyspana i ciągle zła. Pora przeciąć tę pępowinkę.
Na dokładkę złego popsułam nową roletę w łazience:baffled::baffled::baffled::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ide dać jeść temu diabłowi, potem przyjeżdza mąż i jedziemy do sklepu oddać pralkę

" przepraszam panią ale moja żona może zaraz przyjść " lub " niech ta obca kobieta wyjdzie z tego domu " a teraz " Tomek gdzie jesteś " :crazy:
:-D:-D:-D
Według mnie świetnie wyglądasz,
Patyk - co za pech z tą pralką!:wściekła/y:
Joasiek - świetnie, że masz te buty, widzisz wszystko się pomalutku
złoży i w dniu ślubu będzie idealnie!:-)
Mata co To się stało, że tak Dobruśka się darła:confused:, ach wspułczuję!

Ja dziewczyny zagoniona jestem teraz,
a tyle mam rzeczy na głowie, że nie wiem o czym myśleć;-):tak:
Brakuje mi czasku, a tak fajnie było z Wami kaweczke popijać!
Teraz to z doskoku tylko siadam...

Witajcie!

Odzywam się dopiero teraz bo w pracy miałam duuużo roboty, że czasami nie wiedziałam jak się nazywam :baffled: już boję się jutra ehhhh....

Jola gratuluje odwagi, fajnie Ci w tej fryzurce, ja jednak nie miałabym tyle odwagi- zawsze włosy mam średnie -najkrótsze to miałam tak do szyi, ale ja tragicznie wyglądałam ze względu że mam kręcone włosy- teraz dzięki Bogu istnieją prostownice i inne cuda! :happy:
Patyk szkoda że pralka się zepsuła, a może lepszą kupicie? ;-)
Mejdia widze że i Ciebie młyn, mam nadzieje że jakoś przyzwyczaimy się do "nowego" życia :tak:

Ł właśnie kąpie Barta, a ja chyba zaraz myknę do sklepu po jakieś piffko na wieczór... ehhh a jutro na 6 do pracy i to na 12h a pojutrze to samo :baffled:

A ja czekam aż moja królewna padnie :-) Wykąpałam ją a ona ziewa - może coś z tego będzie . Ja ogólnie się mocno rozglądam za salą na komunię - ale ceny szok, jak na wesele. Ja mam za mała chatkę żeby zrobić w domu.
Patyczku - moja pierwszą noc walczyła z piciem bo niestety mleko jest beee
Wzięłam kubek ze słomką i dopiero z tego się napiła a potem kupiłam kubek niekapek nuka - i teraz to lubi z niego pić choć nadal pije tylko wtedy kiedy jej się naprawdę chce.Z dnia na dzień było coraz lepiej i jest coraz lepiej - powodzenia , bądx troszkę twarda, pomęcz się noc, dwie a potem powinno póść gładko

bądx troszkę twarda, pomęcz się noc, dwie a potem powinno póść gładko
u nas juz 2 tydzień bez cycania w nocy i du..a :no: ale całkiem jej nie odstawiam, to może dlatego :confused:
miałam poklikać na drzemce małej, a nam znów neta wyłączyli :crazy: i do tego bez naszej zgody i jakiejkolwiek informacji odcieli nas od lini podziemnej i podłączyli do starej naziemnej, teraz to dopiero będziemy mieć neta jak w loterii :angry::angry::angry:
mała je kachę, zaraz kapanko i spanko. Cycała niedawno więc na dobranoc nie dostanie. Do tego zrobilam jej małe przemeblowanie i zobaczymy czy będzie jej sie lepiej spało, bo jeszcze trochę i padnę na pysk i nie wstanę... ale sie nie poddam, w końcu zacznie kiedys lepiej sypiać, a taka postawa jak teraz powinnam to przyspieszyć :sorry2:

Jolu śliczna fryzurka i tak szczerze, to myslałam, że na n-k wrzuciałas fotkę z podstawówki :sorry2: młodziutko wyglądasz i m powinien sie bać, żeby go policja nie ścigała za napastowanie małoletniej :-p
Patyk ale pech z ta pralką... u nas jest taki sklep okey czy jakos tak i oni sprzedają "nowe" pralki, znajomi kiedys kupili nową i zanim zrobili pranie sprawdzili filtry i okazało się, że tam jakis syf był, czyli ktoś tą pralke używał :baffled: nie dajcie sie wrobic i nie kupujcie w tym samym sklepie tylko jedxcie do inego, bo może robią takie same przekręty :dry:
Darunia pracusiu... mam nadzieję, że wyrobisz na zakrętach ;-) i z tego co pamiętam week będzie wolny:tak:
Mamoot zdrówka mamootowej rodzince :tak:

Dobry wieczór. W końcu dotarłam do Was:-D:-D Dzisiaj musiałam zabrać Kacpra z przedszkola wcześniej bo dostał biegunki. Narzekał, że boli go brzuszek. Zaaplikowałam leki i do tej pory spokój. Zobaczę jaka będzie nocka. Do tego chrypi i ma kaszel. Tak więc jutro na 100% zostaje w domku a najprawdopodobniej do końca tygodnia. Chcę go wykurować do końca

Daruuunia Ty to na pełnych obrotach teraz. A jeszcze te 12 godzinne zmiany:szok: Ale i tak chciałabym się chociaż na troszkę zamienić z pracującymi mamami;-):-D

Mamoot zdróweczka dla chlopców.

Patyk nie ma tego złego z tą pralką. Może akurat kupisz lepszą.

Mata ogólnie powinna się twoja przestawić , może tylko faktycznie potrzebuje więcej czasu a ty w związku z powyższym cierpliwości więcej.
Moja jeszcze nie śpi ,,,,,za to w nocy pośpi pewnie - liczę na to

Kasiu, super, że tak łatwo idzie.
Mata, Patyczku, Wam też życze przespanych nocek.

Zyczenia zdrówka się przydadzą, bo już mam dośc tych katarów i tego Stasiowego marudzenia. Ale pewnie teraz tak częściej będzie, bo mam w końcu w domu przedszkolaka...

Właśnie popijam piwko - Wasze zdrówko!!!:-)

reklama
u mnie Mikołaj już spi ciekawe jak długo :-(
Mam ochote na ciepłego pączka z piekarni ale muszę czekać do 23 bo dopiero o tej zaczynają sprzedawać nie wiem jak wytrzymam :baffled:

Do góry