reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witam i ja.
Artur maruda. Wczoraj na noc popłakiwał i dostał czopa.

Jola super fryzurka!!! Czy ja Cie teraz poznam????:confused:

Jestem tak wkur..., że szok. W piątek kupiliśmy pralkę. Wczoraj ją uruchomiliśmy. Wyprałam dwie serie i kuźwa nie działa. Jakiś błąd i za cholere nie chce się uruchomić:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

U nas od samiutkiego ranka pada, a teraz nawet grzmi.

reklama
siemka kobitki
witam witam
ja tylko na chwile , zajrzę na dłużej jak położe mała! U nas ok! Noc w miare normalna! Ja powoli wdrażam się w rzeczywistość :-D:-D

Helllooooo :-)

Gosci nie ma jeszcze wiec zerkam co tam u Was :tak: jakos malo dzis na liscie obecnosci :-p Jak Ola spala przeleciam przez mieszkanko jak huragan, troche sie zmachalam ale na dobre mi to wyjdzie ;-) W sumie tylko nie wiem po co bo moj szogun zrobil juz w pokoju pobojowisko :sorry2: Chyba przestane w ogole sprzatac ;-) Mnie cos od rana glowka pobolewa, ale to pewnie od pogody bo u nas tez pochmurnie... a zapowiadali 25st :nerd:

Patyk - oj, mam nadzieje ze pralka ruszy i nie nawalila...
Mata - sil nadal zycze do tej Twojej kochanej marudki
Jola - wolami by mnie na grzyby nie wyciagneli :-p wole pospac wiec Cie podziwiam :tak:
Zuzia - szybko sie wdrozysz :tak:

Trzymajcie kciuki zeby mi nic na targu w oko nie wpadlo, bo bedzie zle :-D

Helllooooo :-)

Patyk - oj, mam nadzieje ze pralka ruszy i nie nawalila...

Jola - wolami by mnie na grzyby nie wyciagneli :-p wole pospac wiec Cie podziwiam :tak:

Joasiek oddajemy ta pralkę do sklepu. Kupimy innej firmy. A tak się cieszyłam:baffled::baffled::baffled:

Ja uwielbiam chodzić na grzyby. Byłam w sobotę i niedzielę:-):-)

Artur się obudził i już marudzi i wyje. Ach mam dość.

hahahahhahahaha:-D:-D:-D:-D Joasiek ale wspomnienia:-D:-D:-D:-D

Jolu świetana fryzura! Zupełnie cię odmieniła!
Martuś oj ta twoja marudka kochana chyba chce za wszelką cene was rzekonać że jedno dziecko wam wystarczy:-D:-D:-D:-D
Patyczku nas tez czeka zakup maszynki piorącej:-D w sumie to nawet nie wiem na jaką się zdecydować:-D

Jolcia, super wyglądasz!
U nas dziś piękne słońce - narmalnie środek lata. Pojechałam dziś do ikei i kupiłam parę rzeczy do pokoju chłopców, półkę, pościel dla Wojtka, koc.
Chłopaki nadal prychają - Stas bardziej, jak mu nie przejdzie do jutra to ide do lekarza.

hahahahhahahaha:-D:-D:-D:-D Joasiek ale wspomnienia:-D:-D:-D:-D

Jolu świetana fryzura! Zupełnie cię odmieniła!
Martuś oj ta twoja marudka kochana chyba chce za wszelką cene was rzekonać że jedno dziecko wam wystarczy:-D:-D:-D:-D
Patyczku nas tez czeka zakup maszynki piorącej:-D w sumie to nawet nie wiem na jaką się zdecydować:-D

Ula od Amici trzymaj się z daleka!!! NIE POLECAM!!!

reklama
Mata walcz dalej z marudą , mam nadzieję , że wkrótce jej spanie sie polepszy - u nas spanko ok , tylko w nocy się przebudziła bo spała ze mną w łóżku i nogami spadła i brzuchem leżała na łóżku - nie dziwię się że jej było niewygodnie :-D śmiesznie to wyglądało - ale już nie pije w nocy i nie je - ma nadzieję że na stałe

Do góry