Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

. Tak czy siak takie plany miałam, bo te dojazdy to
.
,
.
!

wstalysmy,uwaga!!! o 4
niezle,no nic ja jeszcze polezalam do 5.30,a Marysia krecila sie po moim lozku,potem zeszla z lozka i poszla do psa(tez spi w sypialni)teraz bawi sie moimi kosmetykami,a ja dopijam kawke nr 1,ale na jednej sie dzisiaj nie skonczy
pranko juz sie pierze,zaraz wywiesze,wstawie zupine brokulowa dla Marysi i basta

Za oknem mzawka

A co do szefa to nie będę komentowała. Szkoda słów. Mam nadzieję, że w razie co szybko uda Ci się znaleźć nową pracę bliżej domku

opiekunka to u nas minimum 600-800zł, ja na dojazdy wydawałabym około 200zł i z wypłaty zostawałoby mi prawie nic... niestety u nas dużo nie płacąMarta nie martw ise na zapas. Porozmawiaj z teściówką i zobaczysz co Ci powie. A nie myslałaś o tym żeby wziać opiekunkę do Dobrusi?
a Dobrusia nie zostanie z kimś obcym... poza tym sama nie chciałabym jej tak zostawić...