Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

a Marysia chodzi spac po nowym czy starym czasie? ja bruna musze troszke przetrzymywac wieczorem bo boje sie ze jak pojdzie po starym czasie to bedzie mi wlasnie wstawal tak wczesnie

Czesto tak spi na brzuchu, a miedzy szczebelkami zwisaja jej nogi...:-( Generalnie jestem wyspana, ale pogoda chyba daje o sobie znac bo lepetynka daje mi sie we znaki
Zjadlysmy sniadanko i poszlysmy na spacerek - pomijam fakt ze mama co chwile mokla, bo cos tam z nieba lecialo, grunt ze dziecko zadowolone
Teraz mala odpadla mysle
na swoja pierwsza drzemke, mam nadzieje ze jak wczoraj conajmniej na 2h, bo planuje cos pobuszowac w kuchni ;-)
a nawet do lekarza nie idę, bo przepisze mi leki, a nie mam za co ich wykupić. Może samo przejdzie...Nie Marlenko, jest tragicznie, chociaż mnie to się śmiać chce, wiecznie jej się coś nie podoba, dzisiaj wymyśliła, że mnie wyrzuci, bo nie mam meldunku, a dzieci zostaną z nią. Była awantura, zaczęła atakować, po co stoi rowerek czy słoń na biegunach... to ja sobie po niej przejechałam bo jej wiecznie coś nie pasuje. To zaczęła na mnie ubliżać, na dzieci, na Adama, poprawiłam znów jej powiedziałam, co myślę, to się rozpłakała, że nie życzy sobie aby się jedyny syn do niej odzywał... idiotka...nawet na nią ryja nie wydarłam a ta grozi, straszy, ale toto głupie...Ewunia i jak tam dzisiaj,juz oki z tesciowka,idziesz na spacerek z dziewczynkami?

.
.
.

, a co!!!

(ZI)