Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

ty nie spisz od 4, a ja zasnęłam po 4 
zdrówka dla M :-)
:-)

koniecznie pochwal się kolczykami ;-)
łykaj jakies witaminki, żebyś sie nie pochorowała 
na szczęście wieczorem mu co nieco wygarnęłam, ale na spokojnie, zobaczymy, czy coś to zdziała... potem zakopalismy topór wojenny, no i spac mi się odechciało, a od 12 mała zaczęła świrować i dopiero po 4 usnęła
po 3 przyleciala do pokoju i chciała bajki oglądać
wstała juz po 8, więc dziś może byc wesoło, tym bardziej, że deszcz pada i nici ze spacerku 
aż mi się myśleć nie chce, a njagorzej będzie, jak się teście dowiedzą... 

Dziś serce podeszło mi do gardła. Artur wszedł po krześle na stół i zaczął urzędować na parapecie. Dobrze, że nie spadł. Teraz sobie smacznie śpi.Znów była ciężka noc pod hasłem : mamusiu przyjdz! Taki przywilej chorasów.
Namawiam Wojciaszka, żeby leżał w łóżku, żeby wiedział, że czasem tak trzeba. Narysowałam mu wielka planszę z dniami tygodnia i kolorowymi kwadracikami oznaczającymi kolejne dawki antybiotyku, żeby wiedział, że jak je zamalujemy, to będzie mógł wstac z łóżka. Na razie mu sie podoba. Ciekawe jak jutro będzie, bo się pewnie będzie lepiej czuł i ciężko mu będzie wyleżeć w łóżku.
Mam na dziś chytry plan: chce iść z Marcinem do kina wieczorem, bo ma dziś imieniny. On nic nie wie, a rodzice juz zamówieni do opieki nad dziećmi. Ciekawe czy plan wypali.:-)
Patyczku, gratuluję odstawienia.![]()
Co do zabiegów to jakbyś zgadła - chyba bede przedłużała i dodatkowo dostane zastrzyki domieśniowe.
Mój P tez lezy w domu chorutki jak talala.
"Naszej" słuzby zdrowia i jej jakości nie będe komentowała. MAm sopro rodzinki w branży ale wszyscy sa jednomyślni - DNO !!!!
Patyczku gratuluje odstawienia od cycusia !!!!
A ja miałam gości, właśnie się zbierają a Wera ma tempkę i gardło boli![]()
Patyczku gratuluje odstawienia od cycorka![]()
Hej dziewczyny!
Dawno mnie nie było :-( przepraszam, ale miałam mega deprechę i ogólnie jakoś wszystko układało się nie po mojej myśli .... no ale dziś dałam sobie wycisk ( sprzątanie domu ), poza tym robię teraz coś dla siebie - 2x w tyg chodze na aerobic i bardziej angażuję m w obowiązki przy Jasiu no i troche mi lżej ale do sukcesów to mi jeszcze daleko
Jasio na razie (odpukac w niemalowane) ma się dobrze ale od jakiegos m-ca strasznie gryzie (co odczuwają moje cycole) i w najgorszym wypadku 10 pobudek w nocyno ale jak tylko wyjdą (tym razem dolne dwójeczki) to trochę odetchnę, poza tym Jasio dużo mówi w swoim języku ale też wiele powtarza np. dzieńdobry - mówi dień, jak się żegna mówi pa lub dzena, i wiele innych
Marlenko mam nadzieję, że paczuszka dotarła?
pozdrawiam Was gorącoi zaraz wstawię jakieś aktualne zdjęcia
Buziaki![]()
Darunia, a może koledzy z pracy mogliby Cię zabierać z przystanku, lub może rowerem od przystanku do pracy mogłabyś dojeżdżać. Zawsze to szybciej przejechać 2km rowerkiem. A rower można by zostawić u kogoś na podwórku, albo w piwnicy. Dzięki za gratulkiDzień dobry!
Melduje się z roboty ;-) ta droga z przystanku do pracy kiedyś mnie wykończy...
ale najważniejsze że kawusia zaparzona i siedzę na bb i się grzeje...
Patyczku gratuluje!!!
Witajcie z rana. U mnie cala menażeria śpi, ja sie wybudziłam, nie mogłam zasnąć, więc włączyłam komp i czytam, co u Was słychać. Po południu wczoraj bylismy u mojej mamy, posiedzieliśmy, pogadaliśmy... i wyszło, że wie o moich kłopotach, jestem załamanai nie mogę sobie znaleźc miejsca teraz... a jakaś taka nie do życia jestem ostatnio... chyba mam depresję, jak
A zapomniałam Wam napisać, wczoraj moja koleżanka z pracy urodziła córeczkę, nie ma w tym nic nadzwyczajnego, ale oni wczesniej stracili 4 czy 5 ciąż i wreszcie im się udało, aż sie upłakałam jak się dowiedzialam![]()
Dzięki za gratulki. Super, że wypad do Karpacza się udałPatyczku gratuluję odstawienia od piersi.
Witajcie po przerwie!:-)
Wysiadl mi net na pare dni,a potem okazalo sie,ze wystarczylo tylko wylaczyc i wlaczyc z powrotem modem;-)Taka jestem specjalistka,ha ha;-)
U nas tez troche chorobska-Maje troche rozebralo,cieknie jej z nosa,zaczela kaszlec,lzawia i ropieja jej oczy,egzema nie schodzi i dodatkowo wyszla tez troszke na buzi.Dzis wieczorem idziemy do lekarza.A na dzis i jutro wzielam wolne i siedzimy w domciu.
Dzięki za gratulki. Mam nadzieję, że Dobrusia w końcu zacznie ładnie spać i da mamie odpocząć w dzień po ciężkiej nocy.Patyk gratuluję zakończenia cycowania u Arturka, twarda zawodniczka z Ciebie:-)

jej sie już nie da wychować, usilnie chce wprowadzać kanony obowiązujące w domu,a sama ich nie reflektuje. Wypominam jej to przy pierwszej lepszej okazji hahahaha... i powiedziałam jej w twarz, że choćby na głowie stanęła, to nie zniszczy naszego małżeństwa, mojemu szwagrowi życie zmarnowała (doprowadziła do jego rozstania z narzeczoną do rozstania i poronienie), ale Admaowi nie zmarnuje, póki ja żyję i póki jest ze mną... z domu mojej mamy zrobiła sobie graciarnię i przechowalnię, to też jej powiedziałam co myślę na ten temat. Do mnie się tescie nie odzywają, a Adama już próbują dobruchać. Ale ja się tak łatwo nie poddam. Ja nie z tych. Grzebie mi w garach, przegląda, co kupiłam, czy co mam zamrażarce i kiedyś też jej to wygarnę.
tyyyyle mnie nie bylo
Widze ze nie tylko mnie przesilenie wzielo i nie mam na nic sil i checi
Ale czytam czytam... W dodatku u rodzicow nie poddalam sie chorobie, za to po powrocie katar zaatakowal na maksa i bol gardla
Siedzialysmy wiec kolejne dni w domu :-(, no i Ola ma koszmarne nocki - wedruje do niej kilka razy w nocy na zmiane z m, cieeeezko :-( Ale czesc z Was pewnie dobrze wie o czym pisze
A pogoda dobija mnie dodatkowo i po prostu wymiekam
Mam taka faze, ze nawet dom wyglada jak pobojowisko
Ehhh... przepraszam ze nie pisze, ale smecic nie chce
(co wlasnie zrobilam
)
- Agusia, taki super kolorowy Twoj post :-)
Dam mu serek i będziemy kroić dynie i mrozić. Miłego dnia kochane babeczki!!!