• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
magdalenko;
Dziękuję Kochana, tego mi trzeba było :-)
Aniknulka;
Każdy przechodzi to indywidualnie ale chyba do końca ani jedna z nas nie jest przez całą ciążę spokojna i wszystkiego pewna.
Ja osobiście jestem po stracie jednej ciąży - tak więc potrafiłam (szczególnie na początku) i potrafię się nakręcić. Również często popłakiwałam i było mi strasznie ciężko ale na szczęście teraz już jest lepiej. Z całą pewnością duże znaczenie w mojej ciąży odgrywa to forum, gdzie można się wszystkim podzielić, wyżalić i do tego znajdzie się zrozumienie :-)

reklama
Aniknulka nie martw się razem raźniej. Potem sobie szpital wybierzemy , jest parę mamusiek z Warszawy. A co do Nowiaka to podobno upada i mają go zamykać.

Głuszku trzymamy mocno kciuki za was :tak: daj znać po wizycie!!!!
Joanna, kochana ja też dziś śpie na stojąco, dzidzia też dziś chyba ma focha bo siedzi cichutko, tylko raz na jakiś czas delikatnie puknie w brzusio, mam nadzieje że nasze dzieciaczki jutro będą w lepszej formie ;-)

Właśnie wróciłam z wizyty od nowego lekarza. Oczywiście byłam prywatnie. Jestem bardzo zadowolona!!!! Dostalam jakąś maść na ranki (od grzybicy). Szyjka na całe szczęście zamknięta. Bóle brzucha, taki podobno mój urok. Z dzidzą wszystko ok. Idę na usg w poniedziałem.
Nareszcie przestałam się denerwować:happy2:.

Głuszku to "stawanie"brzucha jest jakieś zaraźliwe. Mam tak dzisiaj.Ale jeszcze nie panikuję bo nie towarzyszą temu skurcze więc mam nadzieje, że to jest to co napisała Kasiau(norma w trzecim trymestrze) zafundowałam sobie całe popołudnie na kanapie i mam nadzieję, ze szybko przejdzie.
Głuszku po wizycie koniecznie daj znać co i jak. ;-)
JoannA wiosny nam trzeba , wiosny:tak:

Asiu;
na bank pogoda bo ja dzisiaj czuje się tak samo ciśnienie 90/50, nie dostałam antybiotyku bo podobno jeszcze nie jest tak zle:baffled: Zapisała mi za to jakieś krople do nosa i syrop Dexapini-na ulotce pisze,że nie można stosować w ciąży więc po co mi to:wściekła/y::wściekła/y: Chyba nadal bede się leczyć stodalem i wodą morską oraz cytryną:baffled:

Jeśli chodzi o samopoczucie to ja sobie dogodziłam śmietaną kremówką:-D

Głuszku;
będzie ok.:tak:

Aniknulka;
ja też miałam czasem takie stany ale teraz jest Ok.:-) W pierwszej ciąży płakałam bez powodu nawet w 9 msc...

reklama
magdziara ja też mam takie stawiania brzuszka, i dziś lekarz powiedział że to nic takiego. Można wziąść nospę i odpoczywać. Oby nie były regularne i bardzo bolesne.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry