• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
U mnie tez jesien, cos pada i pochmurno. Ostatnio nie moge zasnac, posciel mnie"gryzie". Dostalam jakiejs takiej wrazliwosci skory i masakra. Cos takiego mialam w drugiej ciazy.

reklama
Śliczne te Wasze brzuszki Dziewczyny, normalnie cuda...ja niestety cyfrówki się nie dorobiłam jeszcze...jak ktoś mi zrobi fotkę, to wrzucę :-p...w każdym razie do narodzenia Malutkiej cyfrówka musi być:tak:
A tak w ogóle dużo już przytyłyście?

Joaś nadziwić się nie mogę co Ty piszesz :tak: Gruba? To ja gorzej wyglądałam przed ciążą niż Ty w 20 tc :szok:
A tym, co życie przynosi, nie ma sensu się przejmować. Stało się i żyje się dalej. Nawet jeśli są to dołujące wieści, zamartwianie się nic ni da :tak:

Normalnie nie mogę uwierzyć, że w 5-tym miesiącu mogłam obejrzeć swoją Księżniczkę :tak: to niesamowite :-)...sam fakt noszenia Maleństwa jest cudowny i każdego dnia się z tego cieszę - jak pewnie Wy wszystkie Dziewczyny :-D

A tym, co życie przynosi, nie ma sensu się przejmować. Stało się i żyje się dalej. Nawet jeśli są to dołujące wieści, zamartwianie się nic ni da :tak:
wiesz, staram sie pomoc tym co tego potrzebuja... czasami jednak tylko pomoc Boga i Jego wola sie licza...

Na poczatku mialam dola "egoistycznego" a potem te wiesci... O sobie zapomnialam, ale jak pomoc tam gdzie sie nie da? chyba tylko modlitwa....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry