reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
a ja od jutra powoli będę przerywała stosowanie fenoterolu. Dzwonilam do gina i powiedział aby gwałtownie nie odstawić tylko powoli zmniejszyć dawkę. Trochę się boję ale mam nadzieję, że będzie dobrze. Zresztą, zawsze można do niego wrócić.
Joaś;
rozmawiałaś ze swoim ginem odnośnie stawiania się macicy? Czytałam,że teraz one skurcze Braxtona Hicksa mogą się nasilać - ale jak do 10 dziennie to ok. Jak łapie skurcz - szybko na lewy bok i oddychaj przeponowo - mi pomaga :-)
azile;
przykro mi,ze się spięłaś z Mamą... myślę jednak, że szybko sobie wszystko wyjaśnicie.
Przecież nie możemy się teraz denerwować bo brzuchy się będą stawiać.

reklama
Dziękuje kochane za wsparcie, ten stan to nawet nie dół a, a taka właśnie melancholia marudna...:sorry:
Z dnia na dzień jednak ciekawośc nowego przeważa i chyba strach ustępuje miejsca niecierpliwości ;-).
Mamcia wróciła z dyżuru, wieczorem będzie "rodzinne" podglądanie Małej:-).

Joaśku, kochana, jestem z Toba całym serduchem. Masz mądry, silny i doświadczony organizm, wszystko będzie dobrze. Tylko Cię proszę, znajdź chwilę dla siebie, pozwol sobie byc filiżanką!:tak:

Joanna - on mi sie zaczal stawic jakies 2 tygodnie temu, ale to co odstawia teraz to przechodzi pojecie ludzkie. Do tego strasznie "czuje" szyjke. Oby sie nie skracala...
Behemottku, bedzie dobrze, stan niepewnosci jest zawsze - u mnie on przybiera potwornie na sile w tej ciazy...
Azile, trzymam kciuki by z mama Ci sie poprawilo...

Dzięki dziewczyny za miłe słowa,. Ale wiecie czasem nie jest sie kimś takim jak inni oczekują. Właśnie pogadałm sobie z Teściową i jest mi lżej, a dorozwiązania konfliktu z mamą to troszkę minie.TYlko nie wiem czy chcem to rozwiązywać?

Ale zaraz święta i już nie mogę się doczekać tej masy słodyczy:-D

Ja wlasmnie odebralam wyniki i sie przerazilam. Nigdy nie mialam tak słabej morfologi. hgb -10, czerwone krwinki-3,3 a do tego cukier po 50 g -133 i mocz oczywiscie zasadowy, jakis osad, Normalnie zalamana jestem. Nic po swietach zaraz ide do gina.

magdalenkakol kochana uważaj na siebie. Ostrożnie ze słodyczami i radze dużo warzyw i to zielonych, sałat brokułów. Poprawiaj morfologie i oczywiście buraczki.:tak:

reklama
Monika witam i gratuluję dziewczynki :-):-):-)
Wygląda na to, że z aktywnych czerwcóweczek tylko Azile i ja jeszcze płci nie znamy. Ale mamy wstydliwe te dzieciaczki :-D

Ja do ostatniej wizyty tez nie znalam płci bo pupci dzidziuś nie chciał pokazać:) Aż w końcu pokazała ta nasza córcia swoją piękna pupę;) Mam nadzieje, że nic już jej tam nie urośnie:P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry