Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

. Jedna rzecz mnie denerwuje, mieszkamy z teściową, ona na dole, ale mamy jedną łazienkę u nas u góry, a ona miała sobie zrobić na dole...no i czekamy już pół roku, a ona nic...powiedziała, że to zależy od kasy
a ja dzień w dzień szoruję łazienkę, bo teściowa ma ciągle gości i mi chodzą po górze :-( trochę mało prywatności, już nie mówiąc, że lubię ciszę i chcę, żeby moje dziecko miało komfortowe warunki i nikt nie wyrywał Maleńkiej ze snu...a na dole wciąż ani słowa o własnej łazience, powiedziałam Mężowi, że możemy teściowej pożyczyć kasę na zrobienie tego...ale w gruncie rzeczy ona ma ok. 2tyś zł emerytury, a dzięki nam płaci rachunki góra 200zł na miesiąc, choćby przejadła 500zł...co z resztą? Powinna niezły grosz już mieć odłożony - nie rozumiem tego, choćby 500zł na miesiąc
Licząc razy 6 miesięcy, gdzie razem mieszkamy, na łazieneczkę spokojnie wystarczy.
. Powiedzmy, że jestem kulturalna i ją szanuję, ale nie potrafimy pogadać tak od serca, straciliśmy do niej zaufanie przez pewne wydarzenia i nie spodziewam się cudów po niej