Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
No moj jest wlasnie taka pilka z porzodu i moze dzieki temu maluch jak kopie nic mnie nie boli. Mam tylko wrazenie ze jest dosc nisko,. Tu na zdjeciach tak nie widac ale ja to widze.
Magdalenkako śliczny brzusio!
Ja niestety w porównaniu z Twoim mam malutki, tak jak u MATY myślę, że przestał rosnąć, no może za tydzień będzie większy......
Ewcia ja porozmawiałabym z mężem, niech on pogada ze swoją mamą a jak nie da rady z nią to z tatą. Przedstaw mu swoje racje, że goście będą budzić dziecko, poza tym co to za wstyd nie mieć własnej łazienki - czy teściowa nie krępuje się przed swoimi znajomymy? Ja bym się krępowała.
Magdziarka fajnie, że się zdecydowałaś na malowanie, zawsze będzie świższe mieszkanko jak już pojawi się maluszek;-)
Mata doskonale rozumiem co przeżywasz. My z mężem wyremontowaliśmy kapitalnie cały dom (skończyliśmy w styczniu tego roku). Wymiana kokien, cyklinowanie podłóg, gipsowanie ścian, malowanie. Zostały nam jeszcze łazienki ale musimy odłożyć kaskę. Co do pokoju małego to teraz tylko szablony, firaneczka, zasłonka, złożymy łóżeczko i będzie cudownie.
Słyszałam, ze poród w wodzie jest lżejszy dla kobiety. Niestety to moja pierwsza ciąża, a na Karowej nie rodzi się w wodzie więc nie przekonam się jak to jest.