reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Magdalenkako śliczny brzusio!
Ja niestety w porównaniu z Twoim mam malutki, tak jak u MATY myślę, że przestał rosnąć, no może za tydzień będzie większy......

Ewcia ja porozmawiałabym z mężem, niech on pogada ze swoją mamą a jak nie da rady z nią to z tatą. Przedstaw mu swoje racje, że goście będą budzić dziecko, poza tym co to za wstyd nie mieć własnej łazienki - czy teściowa nie krępuje się przed swoimi znajomymy? Ja bym się krępowała.:wściekła/y:

Magdziarka fajnie, że się zdecydowałaś na malowanie, zawsze będzie świższe mieszkanko jak już pojawi się maluszek;-)

Mata doskonale rozumiem co przeżywasz. My z mężem wyremontowaliśmy kapitalnie cały dom (skończyliśmy w styczniu tego roku). Wymiana kokien, cyklinowanie podłóg, gipsowanie ścian, malowanie. Zostały nam jeszcze łazienki ale musimy odłożyć kaskę. Co do pokoju małego to teraz tylko szablony, firaneczka, zasłonka, złożymy łóżeczko i będzie cudownie.:tak:

Słyszałam, ze poród w wodzie jest lżejszy dla kobiety. Niestety to moja pierwsza ciąża, a na Karowej nie rodzi się w wodzie więc nie przekonam się jak to jest.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry