• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
kurczaczek ja musze uaktualnic swoje zdjęcia :-D ale wstrzymam sie do 30 tygodnia .....chyba:-D ale wszyscy mówią ze brzusio to mi rośnie z tygodnia na tydzień!!!!! Już się nie moge doczekać minki moich rodzicow i teściow bo ostatnio raz na żywo widzieli mnie w 17 t.c. :szok: moj tata to się ostatnio nawet pytał czy ma w domu drzwi poszerzać :-D

Aniknulka czasem to aż sie sama ze swoich snów śmieje :-D, i oczywiście co raz częściej dzidzia w roli głownej w nich występuje!!;-)
Niestety najbardziej mi szkoda mojego męzą on za to miewa koszmary niestety rowniesz z malutką lub ze mna!:-(

Hihi ale Ci nasi mężczyźni są naprawdę kochani :) mój też sie zachwyca moim brzuchem i zawsze jak wychodzi lub wraca z pracy to buziaka dostaje i ja i brzusio- to takie słodkie :tak:
Ja idę do lekarza na wizytę 3 kwietnia- może będę miała usg i może dowiem się kto tak skacze i kopie w moim brzuchu.
Aniknulka karpatka wyszła pyszna :-)
A na dzisiaj to już kończę bo w końcu mój mężuś kochany wraca z pracy i będzie za ok. 30 minut.... w końcu week ma wolny :-);-) Pozdrawiam!!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry