• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Ula ja na ostatnim usg byłam z mamą, mój mąż nie mógł wyjść wcześniej z pracy i obie się popłakałyśmy - oczywiście ze szczęścia. A jakie było moje zdziwienie, że mały pozuje do zdjęć :-D
Jednak zadawałam tyle pytań lekarzowi odnoście płynów, pępowiny, serca, główki, nóżek, kręgosłupa itp, że zdjęcia to był miły dodatek :happy:

Zakupy poprawiły mi humor i to bardzo :tak: nawet tak mnie nie dobiło to, że okazło się, że łazienka też chyba będzie remontowana :baffled: a najlepsze jest to, że pomyliły mi się zjazdy i część pracy muszę oddać za tydzień a nie w niedzielę :-D

A widzisz mówiłam, że napiszesz i masz na to cały tydzień:tak:to dużo czasu
i nie myśl prosze już o remontach niech o to główka Twojegho M boli a nie Ciebie. Ty musisz się teraz relaksować, odpoczywać i tylko wybierać te kafelki, lub inne, bądź kolory farb:-D

reklama
USG to wielkie przeżycie i za każdym razem co raz silniejsze:-)! Moj mąż to czasem niedowierza ze to maleństwo na ekranie jest nasze i siedzi sobie w moim brzucholku ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry