• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Milkaaaa miło czytać o takie determinacji. Fajnie wiedzieć ,że jesteś zwolenniczką karmienia piersią. Ja swoje robaczki też karmiła piersią. Synka do 14 miesiąca i odstawiłam bo lekarze kazali. Na początku to był czysty koszmar, nawet mleko mi sie przepaliła, ale dzięki lekarzom i ich radom wzbódziłam laktację.
Tak jak milka mówiła ważne jest nastawienie i determinacja, dla mnie to zawsze pomaga.

reklama
Chciałam już wcześniej napisać ale wiecie ospa męża:baffled:... Byłam we wtorek u lekarza i u dzidzi wszystko Ok. Tylko ja mam skróconą szyjkę i mam na siebie uważać:-( i jeszcze do tego zwiększył się zastój w mojej nerce i lekarz podejrzewa kamienie i chyba nie obejdzie się bez cewnikowania tej nerki:-(Więcej będe wiedziała po wizycie u urologa dopiero 8 kwietnia. Ta nerka mnie boli tak jakby mnie ktoś tam uderzył:-(Boje się tego cewnikowania...

U mnie samopoczucie takie sobie,wczoraj naszego dobrego sąsiada syn odebrał sobie życie:no::-( nie potrafie się odnależć,myśle ciągle o nich,także u mnie nieciekawie... Mam boleści nerki przez ten zastój i uciskajcą macice,a tu jeszcze tyle czasu zostało do porodu...

mata to możliwe że sie spotkamy ;-) ja napewno będe od października probować na WSHE. A powiem ci ze o tej polkowickiej uczeni to nawet nie słyszałam moze dlatego ze nie bardzo moje kierunki :-)

Julia! pamiętaj że twoje samopoczucie ma wpływ na dzidziusia. Sytuacja i okoliczności może nie sprzyjają spokojowi ale on najbardziej pomaga na wszelakie dolegliwości.

A co tego napinającego sie brzuszka, to ja mam dość często ten objaw zwłąszcza w pracy , jak juz za długo stoje lub troszke wiecej wysiłku w coś wkladam to normalnie jakby mi sie skóra skurczyła tak mnie brzuch ciągnie i wyprostowac sie nie moge.
:baffled:

Ja od jakiegoś czasu ruchy małego odczuwam dość boleśnie,teraz to już potrafi kopnąć ale dlatego jestem spokojniejsza bo wiem,że u niego wszystko dobrze Wydaje mi się,że dzisiaj miał pierwszą czkawke bo takiego czegoś jeszcze nie czułam:tak:. No i przeciąga się mocno i podróżuje z jednej strony brzuszka na drugą,czasem coś wystawi i to tak fajnie wygląda:tak:

Julia wiem, że jest ciężko i brak słów by to opisać, ale postaraj się dla maluszka zrelaksować:tak:weź kąpiel, zrób sobie herbatkę, posłuchaj dobrej muzyki a myślę, że zarówno Ty jak i maleństwo wyciszycie się :tak:

Ula już niedługo będziesz miałą wolne od pracy:tak:ciesz się chwilami tylko dla siebie, bo później to będzie meksyk:-D wstawanie, karmienie, przewijanie. Wiecie nie mogę sobie jeszcze tego wyobvrazić i zastanawiam się skąd wezmę na to siły, czy będę dobrą mamą? Nie wiem czasem nachodza mnie takie myśli......:tak:

Julia witaj w klubie "nerkowców", mnie też często bolą nerki szczególnie prawa. Mam w obu kamienie, choć w lewej mniejsze. Lekarz nic nie mówił o cewkowaniu, mam tylko pić dużo wody, a do urologa wybieram sie po porodzie bo na usg lekarz powiedział, że teraz to nic nie można zrobić gdyż dzidzia jest w brzuszku;-)

Będzie dobrze:-D głowa do góry. Jestem z Tobą:-D:happy::-D

reklama
Właśnie Aniknulka wyleciało mi z pamięci,że przecież Ty też cierpisz z tego powodu tak więc nie jestem sama;-) Nie wiem czy masz zastój w nerce bo ja mam zastój moczu i dlatego to cewnikowanie:-(
Dzięki w imieniu nerkowych dziewczyn Milko;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry