• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Kurcze moze ta pogoda tak na nas wplywa. Ja od wczoraj leze i zazywam fenoterol.
Aga mam nadzieje ze ci pomogla ta nospa.

Mi brzuch twardnieje ale juz nie tak czesto jak przedwczoraj do tej pory chyba z 4 razy ale w duzych odstepach czasowych.
Mam nadzieje ze fenoterol pomoze. W poniedzialek ide do gina zobaczymy.

reklama
Limba, podobno u wieloródek maluszek może się odwrócić nawet 2 godziny przed porodem. Tylko u pierwiastek od 36 tygodnia zazwyczaj dzidziuś już nie zmienia pozycji.

Ja na razie w nocy nie biegam. Był taki etap, ale póki co się skończył. Inna sprawa, że jak idę spać o 23.00, to i tak zwykle już po 6.00 wstaję, bo synek nie chce dłużej spać niż do 7.00.:baffled:

Mamoot my też się cieszymy, że mamy własne mieszkanko i to w dodatku na końcu ulicy za malutkim parkiem. Cisza, spokój... a domek jest tylko 4-rodzinny, więc z sąsiadami też problemu nie ma :tak::-):-):-)

My niestety przy sporej ulicy (Puławska), więc dość głośno, ale po drugiej stronie piękny park i w ogóle wszędzie blisko. Ale mieszkanko i tak ukochane.

Mamoot śliczna sesja, o brzuszku już nie wspomnę, bo to cudo :-D

Ja mam zamiar karmić max do roku. Jednak 2 lata to przesada, bo dziecko ciągnie juz wtedy hormony :sorry2:

Ja podaję wagę od ginki, bo na każdej wizycie mam badanie na samolocie i ważę się bez ubrania

reklama
w Polkowicach? a co tam za szkoła jest? Ja wlasnie myslalam o uzupełniających w Głogowie dlatego pytam. Wiem że jest u Was filia łódzkiego WSHE.
W Polkowicach jest od 5 lat Dolnośląska Wyższa Szkoła Przedsiębiorczości i Techniki. Nazwa może nieco na przerost kierunków kształcenia, ale wydaje mi się, że poziom ma nie najgorszy ;-)
Ja też się zstanawiam nad uzupełniającymi na WSHE tylko nie wiem, czy będę mogła tam iść po moim kierunku, no i czy w ogóle dam radę od października :sorry2: ale jak dobrze pójdzie, to może się spotkamy :tak::-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry