• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
A ja nawet tak dużo nie piję. Za to przy karmieniu Wojtka, jak tylko widziałam, że on pije, to ja od razu tez chciałam. Małż już od razu mi butlę wody przynosił.:-)

Dziewczyny, te Wasze brzuszki są urocze. Wagą bym się nie przejmowałam, ja na razie przytyłam 7kg, brzuch jest taki średni, ale za to wygląda jak sitko przez te rozstępy...zaczęłam jednak używać Musteli i coś tam pomaga, więc się nie załamuję,a lekarz powiedział, że skoro mam takie właściwości skóry, to nic na to nie poradzę i mam się nie łamać:tak:. Też słyszałam, że do wagi najlepiej wracać karmiąc i tak zamierzam zrobić;-) oby tylko pokarm był. Co do karmienia, to wg ginekologów do 2 roku życia dziecka to normalne, a już dłużej, to patologia, ale sama nie mam zdania na ten temat. Chciałabym karmić przynajmniej rok:tak:

Joasia mi się śnią sny jak filmy, czasem kogoś gonię, czasem jakaś impreza, wcześniej sniły mi sie porody teraz na razie nie, ale i tak wstaję z głową pełną wrażeń z nocy:tak:

Ja też bym pokarmiła przez 10 miesięcy, jak sie uda. A wagę podaję oczywiście nie lekarską w ubraniu i butach, tylko domową ;-).
Druunia, laska jesteś, uhu śliczny brzunio!

Ja mam szczęście, jak mata- śpię całą noc, nad ranem tylko sik, mała nie skacze, na razie, po pęcherzu. A piję 1,5 l dziennnie, ale zauważyam, że jak zaniedbuję picie, to mnie zaczyna boleć głowa.

Kobitki kurcze dzisiaj chyba w ciągu 3 godz. z pięć razy twardniał mi brzuch:szok:.
Wzięłam nospę i też po raz kolejny mi stwardniał. Nie wiem czy czasem nie powinnam wybrać się do lekarza. Jeszcze nigdy tak nie miałam i nie wiem co robić. Były skurcze wcześniej ale np. 2-3 razy na dzień. Czasami musiałam wziąćNospę a czasami nie. Napiszcie mi proszę czy też tak miewacie:-(

reklama
Oj widze ,że jesli chodzi o wage to ja jestem rekordzistką:baffled:.Waże 96kg czyli 8 kilo na plusie a tu jeszcze dwa miesiace.Co prawda nic prawie nie jem,tylko pic mi sie chce.Ale jak dobije do setki to chyba padne trupem.Fakt ze wysoka jestem i własciwie to nie wiem gdzie te 8 kilo sie podziało,ale waga koszmarna.Mąz juz mi zapowiada ,że nie musze sie martwic bo mnie przecwiczy i wszystko bedzie dobrze(kulturysta:dry:,własna siłownie mamy i rowerek).Co prawda nie wygądam na ta wage,ale :szok::szok::szok:
Co do cycucha.Pierworodnego karmiłam 4 miesiące bo mi sie wszyscy wtrącali ze niby głodze dziecko,drugie dziecko 8 miesięcy,trzecie 3,5 roku:szok:.Teraz uważam ze rok to jest złoty srodek.Mleko juz chyba mam bo poduszki i koszulki rano całe mokre:zawstydzona/y:.
Dziewczyny mój bobas lezy poziomo,to 31 tydzien,kiedy musi sie odwrócic głowa w dół?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry