• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
he he;
coś nie tak jest z zegarem, który na głównej stronie czerwca pokazuje ostatnią godz. wpisu. np. mi pokazał ostatnio 12.00 a była 14.00 :-D
Coś mu się pokręciło przez tą zmainę czasu

tak wlasnie sama spojzalam na suwak i az mnie zamurowalo:szok: czas tak szybko leci:tak:

mi czasem zgaga tez doskwiera ale na szczescie mleko jeszcze mi pomaga.

no normalnie jestem pod wrażeniem :-) Dziękuję za kandydaturę :-)
Mam tylko pytanko ( może i śmieszne :-D ) co należy do zadań moderatora i jak to wygląda bo nie wiem czy podołam :-)

Madzia a co masz z oczami? Bo jeśli tylko wadę to nie martw sie ona nie jest wskazeniem do cc. Musisz mieć jakieś problemy z siatkówka. Wiem bo sama przez to przechodziłam. Ja mam wadę - 5 na obu oczach ale siatkówkę ok i pozwolono mi urodzic naturalnie (tez byłam u okulistki) - teraz też musze iść własnie. Zobaczymy co powie ale licze że tym razem też bedzie ok.

Ja nadal nie wiem jak dać na imię kruszynce, mąż niby wybiera ale nic go nie przekonujwe z resztą mnie też na 100 % też nie.
Powiedział, że jak się urodzi to spojrzy i wtedy zadecyduje jakie imię pasuje :crazy:

reklama
Ja popieram wszystie kandydatury moderatorek.
Wiem, że ja wcześniej mało pisałam no i że praktycznie jestem świeża- ale miałam na głowie ślub, często jeździłam do rodziców na kilka dni, tygodni- a tam zero dostępu do internetu, i ogólnie jakoś zaniedbywałam forum z pisaniem, bo starałam sie zazwyczaj wchodzić i chociaż poczytać Was. Wiem,że wszystkie dziewczyny z listy to stałe bywalczynie i nie chcecie aby w tym wątku były dziewczyny nowe, o których nic nie wiecie i których jeszcze nie znacie- wcale Wam sie nie dziwie.
I jeśli nie macie nic przeciwko temu to chciałabym móc uczestniczyć w wątku zamkniętym. Decyzje Wam pozostawiam. Pozdrawiam!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry