• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Ulu ok ale nie kazda z nas to moze robic. Ja soboe pofolgowalam w tamtym miesiacu i znowu szyjka lekko sie rozwarla. Niestety jmam zakazane cokolwiek robic oprocz lezenia. Wiadomo ze nie da sie caly czas lezec jak sie ma meza w delegacji i jeszcze corke. Jednak nie sprzatam i nie nadwyrezam sie. Moimi pracami rto jest zmywanie i gotowanie obiadu. No pranie tez robie ale wlasnie mam suszarkew ktora spuszczam na sznurkach.

magdalenkakol naprawde nie chcialam nikogo urazić, zrozumiałe ze nie każda z nas moze sobie pozwolic na wykonywanie wszytkich prac i to zrozumiałe , może faktycznie źle sie wrazilam ale chodziło mi tylko i wyłacznie o sobie nie chciałam zeby to zabrzmiało jak jakakolwiek krytyka. Przepraszam jeśli kogoś urazilam.

my z mężem oboje zgodznie bez dłuższego zastanawialiania wybraiśmy Zuzanne, ale nie ukrywam ze bardzo podoba mi się Pola, tylko ze to zdrobnienie od Apolonii i obawy były że malutka miałaby kiedyś za złe takie imie:sorry2:

Dla chłopca ja chciałam imie Seweryn :-D mężowi nie bardzo przypadło do gustu :-D

Ja mam nadzieje ze bede mogła sprobować karmić piersią choć sama myśl o tym sprawia ze nie czuje sie z tym komfortowo. Jakoś cięzko mi to sobie wyobrazić. Moge wydawać sie teraz wyrodna ale nie jestem w stanie przewidziec jak to bedzie.
Po za tym jakoś nie moge uwolić się od wizji "obwisłego" biustu po karmieniu piersią. Nie wiem ile w tym prawdy ale jakoś jedno z drugim mi sie zawsze kojarzyło.:dry:

Kasiu gratuluję duzego bobaska:-D Ja mam usg 25 kwietnia zobaczymy ile mój mały podrósł;-).
Mata lepiej skonsultuj się ze swoim ginem bo nie ma co lekcewarzyć tych bóli wiem cos o tym:tak:

Kasiu gratuluję duzej dzidziuni:-D
Mata koniecznie o kazdym takim bolu powinnas jak najszybciej powiedziec gince!

Ja mam wizyte 7 kwietnia :-D juz sie nie moge doczekać podglądania mojej niuni:happy:

Mata koniecznie o kazdym takim bolu powinnas jak najszybciej powiedziec gince!
A ja starałam się tym bólem nie przejmować i nie uzalać się nad sobą, bo myślałam, że to dziecko uciska :zawstydzona/y: Macie rację, że powinnam powiedzieć o tym gince :sorry2:
Jutro odbieram wyniki morfologii i moczu. Zobaczymy jak wyszły. Jak coś z moczem będzie nie tak, to bardzo mozliwe, że to nerka mnie boli :-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry