• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
eeeeeeee........ laska od razu..... wiem jaki baleron bede po porodzie.... a tu lato sie szykuje, i kobiecina chcialaby sie troche lepiej poczuc - bo to i zycie wtedy piekniekjsze

Dobrze że to tylko zabobony choć byłam kiedyś w szoku jak mi mama opowiedziała że z babcią siedziały i pilnowały mojej córki i przeciągały ją przez spodnie ale już nie mam głowy dlaczego ale :szok::szok::szok:

:-DWitaj Karola!:-D

Kasia ja słyszałam, że jak farbujesz włosy to dzidzia może mieć rude..... Nie wiem ile w tym prawdy taki głupi przesąd. Ja na razie nie farbowąłam postanowiłąm dac im odpocząć ale przed porodem gdzieś pod koniec kwietnia pójdę z tego samego powodu co Magdziarka - żeby nie straszyć dzieci na porodówce:laugh2::-D:laugh2: no i dla lepszego samopoczucia.

Ula tak mnie rozśmieszyłaś tymi przesądami, że brzuch ze śmiechu mnie rozbolał:-D:laugh2::-D

A tak a'propos tych przesądów to chyba bałabym się wyjśc na ulicę, że by nic się nie stało, tam przeciez pełno, kałurz, słupów itp. a ludzie tez nienajpiękniejsi hihi:tak:u mnie przed sklepem zawsze pełno meneli:tak:którzy stoją po winko no ale dzidzia miałaby ładne kolorki:-D:szok::-D na policzkach gdybym się zapatrzyła:laugh2::-D:laugh2:

reklama
Urszula świetna historia :-D
Ja też byłam u fryzjera kilka dni temu, robiłam odrosty i cieniowałam :-) przez ciążę szybko mi włosy rosną i będę musiała przed porodem jeszcze raz iść jeśli nie chę nikogo na porodówce przestraszyć :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry