• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Wczoraj z jęzorem na brodzie kupiłam sobie spodnie jasne na wiosnę i bluzeczkę - ceny to przesada. Spodnie 160 zł :szok: a bluzeczka :szok: 100zl..

A ja w niedziele przyszalalam z ciuszkami dla siebie - 2 pary jasnych wiosennych spodni i 3 bluzeczki -. Spodnie w H&M po 119zl, wiec duzo takiej. Bluzeczka jedna za 40 zl, a dwie po 30zl. Fakt, ze nie ciazowe ale dluuuuugie.

Ja biorę żelazo i trochę mi podskoczyły wyniki ale to napradę typowe dla ciężarnych a co do witamin to nie biorę nic bo w poprzedniej cązy brałam i urodziłam duże baby

mi hemoglobina i wszystko co z nia zwiazane podskoczylo:tak: a zawdzieczam to glownie buraczkom:tak: miesko tez uwielbiam:tak:
witamin juz nie biore poniewaz jem duzo owocow i jak tylko wezme witamine to mam dziasla spuchniete:baffled: to chyba znak ze nie musze juz ich brac:tak: ginka nie protestowala jak jej przedstawilam moja filozofie;-)

Ja też kupiłam już wcześniej spodnie ciążowe na gumie to kosztowały 100zł, teraz musze kupić jakieś bluzki na wiosnę bo swoje bluzki z przed ciąży mam do pępka :laugh2: mam nadzieję, że znajdę jakieś niedrogie :tak: no i trzeba sie wybrać do H&Mu dzięki za podpowiedź- jakoś wyleciał mi z głowy ten sklep :tak: Bardzo bym chciała jakąś sukienkę kupić jak będzie cieplej.

reklama
no to ja jestem wyjątkiem bo my z Marysią chodzimy w cienkich kurtkach - moje dziecko zawsze najlżej na polu ubrane. hihi Teraz bez czapki chodzi tylko sama chustka na głowę ale jak wychodze przed południem to polarek ubieram a po południu to juz tylko wiatrówke. Ale wczoraj po południu byow Krakowie 16 stopni..... Co prawda cienkie rajtki jej pod cienkie spodnie ubieram bo czasem usiądzie gdzieś z nienacka i zawsze bodziaka ma pod bluzką. A to już taka wyletniona chodzę że szkoda gadać. Ale tak zawsze było. Jak w zimie mi wszyscy jojcyli że ją za cienko ubieram to non stop chora była. A odkąd wróciłam to mojego ubierania dziecko nie było przeziębione ani razu!!!!!!! Takze upewniłam się do tego ze intuicja matki jej najważneijsza.....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry