• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Mata nie martw się, ja też biorę witaminy i dodatkowo gin przepisała mi żelazo, ale robiłam ostatnio badania i wyszło że te żelazo nie za bardzo mi sie przyswaja:-( ale idę na wizytę w czwartek to może mi coś poradzi- jakieś soki czy cóś ;-)

reklama
Al się dzisiaj wkurzyłam na mojego :angry: w niedzielę wialo jak nie wiem co a on sobie w cienkij kurteczce chodził - chociaż mówiłam jemu aby się cieplej ubrał.. i dzisiaj już go gardło zaczęło boleć :angry: Co więcej, byliśmy w niedz. u teściowej na obiedzie i wczoraj okazało się,że ona ma rozległą anginę :angry: jestem podłamana ponieważ boję się, żeby i mnie to nie złapało :-( No i jeszcze ten ból gardła u Jacka :-( przecież ja nie mogę teraz chorwać.. Wysłałam go dzisiaj o 16.00 do lekarza. Normalnie tak na niego nakrzczałam, że az sama się zdziwiłam.. Ale z drugiej strony wiecie jak to jest - ja się porządnie ubieram, dbam o siebie i w ogóle a tu ktoś sprzeda Tob ie jakieś choróbsko.. Mam nadzieję, że się nie zarażę

Iwosz nie zadręczam się ;-) a poza tym w końcu w ciąży jestem, więc wyniki mogą być nieprawidłowe, bo w końcu nie każdy organizm daje radę bez pomocy wyżywić dwa organizmy :tak:

ja już zdążyłam odwiedzić fryzjera. skróciłam je dużo, mam teraz śliczną krótką fryzurkę (zawsze o takiej marzyłam)- zawsze wydawało mi się że mi coś takiego na głowie nie pasuje (jestem chuda, no i kark odsłonięty itd) ale wyszło ładnie. co do farby nie zdecydowałam się, zresztą ja farbuję na brąż- a raczej przyciemniam troszeczkę, bo mój naturalny to brąz, więc niedokolorowanie mi nie przeszkadza. przesądy, przesądy, przesądy- zawsze byly i będą. a czy trzeba się do nich stosować. ja się przyznam, że przy pierwszym dziecku dałam się ponieść emocją i mały miał do wózka przywiązaną czerwoną wstążkę. :-D

Joasiu widze że mam podobny problem:tak: mój mąż też poczuł wiosnę i od razu porzucił zimową kurtkę a teraz jest chory :crazy: dostał porządny opieprz ode mnie, że ja dbam o siebie jak mogę a on jak dziecko poczuł wiosnę i od razu sie porozbierał dzisiaj wziął jakiś antybiotyk i poszedł z podkulonym ogonem do pracy. Byle ja bym sie nie zaraziła!

Wiesz , ja to dostałam ochrzan od mamy i wujka ja zobaczyli że wyszłam na pierwszy spacer i bez kokardki i sami mi przyczepili. Co do fryzury to długie można związać i też ok a ja ostatnio obcinałam w listopadzie i od tego czasu tylko grzywke przycinam bo nie mogę jej zapuścić. Mogę zrobić 2 małe kitki i to mi wystarczy.:-)

Nie martwcie się dziewczynki mąj też był ostatnio bardzo chory ( jak na niego ) nie był pare lat u lekarza i nawet musiał wypełniać nową deklarację, zaraził się od małej a ja nie. Podobno mamy jakieś przeciwciała do zwalczania chorób:-)

ja też raz podcinałam :-) ale nie chcę ich obcinać zbyt krótko ponieważ dłuższe zawsze można związać a zresztą sam nie wiemm... nie mam głowy jakoś dzisiaj.. J. byl u lekarza i ma przepisany antybiotyk (pisałam o tym w samopoczucie....) musi spać w oddzielnym pokoju (przynajmniej mi nie będzie chrapał) ale płakać mi się chce,że i mnie coś może złapać.

mój mąż czuje wiosnę już od jesieni:-D. Nie idzie go wcisnąć w zimową kurtkę, a sweter to chyba tylko do kościoła wkłada (na codzień chodzi w krótkim rękawie :szok:), ale za to prawie nie choruje, więc już mu odpuściłam kazania :sorry2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry