reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Ja jedno do szkoły od września a z drugim też będzie siedziała moja mama która akurat idzie od lipca na emeryturkę :-)Ma m nadzieję że wszystko pójdzie zgodnie z planem. Poza tym mój M też już gdzieś od listopada będzie siedział w domku przynajmniej pół roku więc może ziszczą się plany. Jakbym miała wynająćopiekunkę to też wolałabym siedzieć w domku.

Na wszelkie infekcje pochwy trzeba dużo pić wody z cytrynką lub herbatkę żurawinową. Zakwasza to środowisko i bakterie uciekają .( M jak mama)
:szok: jak jeden lakarz różni się podejściem od drugiego .:szok:

Joas gratuluje zmiany lekarza:tak:

ja na posiew jestem umowiona z ginka w 36 tc zeby wlasnie wykluczyc paciorkowca krotko przed porodem.

Joaś super, że jesteś zadowolona z nowego lekarz. Dobra opieka to podstawa. Rozwiał Twoje wszystkie wątpliwości i domyślam się, że teraz czujesz się o wiele pewniej i bezpieczniej.

Pierwsze słyszę od
Was, że robi się wymaz. Za tydzień mam wizytkę u Gina więc muszę spytać.

Flexy wszystko będzie dobrze. Dzielna Kobitka z ciebie i na pewno wytrzymacie jeszcze te kilka tygodni

czesc dziewczynki

a u mnie szaro buro buuu normalnie brak ochoty do zycia przy takiej pogodzie:-(
nie wiem czy slyszalyscie w radiu ze pitbul pogryzl 7 miesieczna dziewczynke ktora jest w ciezkim stanie:-( normalnie zrobil to przy matce dziewczynki:szok:
jesooos strach pomyslec-sama mam psine :baffled:

ja chwilowo nie lykam nic.wyniki mam dobre wiec owoce same w sobie wystarcza:tak:
jak mi sie brzucho bardziej napina wtedy biore dwa magnezy :tak:

reklama
Ja siedzę w domku od pierwszej ciąży:szok::szok::szok: To moja taka pierwsza długa przerwa. Miałam i upadki i wzloty z tego powodu. Bo czasami byłam przytłoczona tym sam sam z Kacprem. Teraz znów z perspektywy czasu cieszę się, że mogłam zostać z dzieckiem bo to ja byłam świadkiem tego co mój synek po raz pierwszy zrobił. Pierwszy ząbek, kroczek i.t.p. Teraz mam nadzieję posiedzeć pierwszy rok z małym w domku, a potem albo niania albo żłobek. No i zamierzam w końcu iść do pracy.

Do góry