reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Te psy niektóre to skaranie a właściwie to bardziej wina właścicieli ostatnio przecież też jakiś wyciągnął z wózka babaska i zagryzł. :szok::szok::szok: Jestem ciekawa gdzie byli rodzice :szok::szok::szok:

ja też nic nie wiem na temat jakiegoś wymazu :szok: a jeszcze pardziej dziwi mnie ten paciorkowiec z kąt on się bierze i jak tego uniknąć :baffled:

Cześc kobiety!
Pierwsze słyszę o tym pogryzieniu . Bo wlazłam najpierw na BB a nie na jakiś portal i nformacyjny...ale poczytam.
Dopiero zwlokłam się z łózka i nie wiem w co ręce wsadzić..... Pododa też do bani ..pochmurno i pada:) Najpierw się ogarnę..potem zjem i posprzątam..i bedzie pewnie południe..nie lubię wstawać tak póxno bo mam zmarnowany dzień ale czasem trzeba się wyspać widocznie organizm tego potrzebuje!

reklama
Może z tymi położnymi chodzi o to, że jest straszny ruch na porodówkach (chyba na marcu znalazłam już 2 przypadki, kiedy nie było miejsca, raz babka jeździła od szpitala do szpitala, a innej dali zastrzyk na zatrzymanie skurczów, bo wszystkie sale były zajęte :szok:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry