reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
A mnie w końcu uczuleniowe katarzysko dorwało - własnie zaczęła pylić brzoza. Na szczęście ciąża u mnie łagodzi objawy (w ciązy z Wojtkiem było tak samo), wiec na razie jest nieźle mimo, że leków nie biorę.

reklama
Nie wiem jak to jest w ostatniej ciazy nie bralam witamia Bart sie urodzil 4050g... I badz tu czlowieku madry, bo z Marcinem bardzo tego pilnowalam i wazyl jedynie 3200g....

ja w domu nie dalabym rady wysiedziec.sama wiem po moim synku ze najlepiej sie dogadujemy jak ja chodze do pracy a on z babcia swiat zwiedza;-)mamy o czym rozmawiac podczas obiadow:tak:
lubie byc miedzy ludzmi poza tym jak mama ma sie dobrze to i dzidzia szczesliwa.
finanse to kolejna kwestia ktora zmusza mnie do pracy.z jednej pensji nie wiele mozna zdzialac.

Moja po witaminkach 4 kilo a koleżanki bobas po witaminkach 4,5 kilo więc ja popieram to przykładami, ona do tego była szalona i jadła bardzo bardzo zdrowo dużo owoców, warzyw itp.

Fajnie jak masz babcie pod bokiem u nas nikogo do pomocy a "obcym" to dzieci bym nie zostawila, szczegolnie ze musialabym wydac wiecej niz zarabialam...

reklama
kurcze nie dosc ze strajki to jeszcze porodowki przepelnione:szok: oszalec idzie:wściekła/y:
ja mam ginke ze szptala w ktorym bede rodzic i mam nadzieje ze znajdzie dla mnie miejsce:tak:

Do góry