magdalenkakol
Fan(ka)
Joanna ja tez nie cwicze bo nie wolno nam >Musimy sie z tym stanem pogodzic Zdrowie maluszka najwazniejsze. Ja mam tez problemy z chodzenie od razu dostaje zadyszki . Nic po porodzie bede sie stralas to wszytsko nadrobic.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Julia!, nie martw sie, bo moze to byc tylko i wylacznie blad pomiarowy. Mnie strasznono dla odmiany, ze urodze malutkie dzieci, nawet w niezla panike wpadlam w szpitalu na patologii, kiedy mi mowiono, ze Lola bedzie wazyla ponizej 3kg, a naprawde dwa dni pozniej sie urodzila i wazyla 3650g. Spokojnie. Naprawde. Mojej bratowej mowili, ze corka bedzie minimum 4kg, a urodzila sie 3500g. Ja nie zawierzam wynikom usg.Dziękuje dziewczyny:-)
Mamociku gratuluje udanej wizyty!
Mnie trochę ta główka przeraża ale mam nadzieję,że to nie jest wynik jakiejś choroby małego:-(
przecież nie urodzę przy trzecim skurczu;-);-);-);-);-)