reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Gratuluję dziewczyny udanych wizyt :tak::-):-):-)
A co do pomiarów, to zgadzam się w 100% z Joasią :tak: Tydzień, dwa różnicy (niby) to może być rzeczywiście błąd pomairowy, co innego miesiąc, dwa ;-)

kobietki jak was czytam to mam wyrzuty sumienia. W domu syf totalny zmywanie od poneidzialku czeka i nie wiemc zy dzisiaj sie zbiore zeby pozmywac. Oczy mi sie same zamykaja . A wy sprzatcie latacie domku budujecie.. Normalnie jestem pelna podziwu.

Jakbym siebie widziała. Lenia mam strasznego (może to i lepiej, bo się nie forsuję :-D). Ale tak na dobrą sprawę, to zostały mi 2 miesiące lenistwa, bo później już nie będzie zmiłuj :sorry2: więc korzystam :-D

Dziewczyny, nie ma co się bać na zapas. I tak nie wiemy, jaki poród nas czeka - może będzie lekko i szybko:-)

A ja nie miałam ani kółka ani poduszki - nie potrzebowałam mimo nacięcia.

:-)Niekoniecznie Mata , jak trafi ci się dzidzia taka jak mi pierwsza to wtedy dopiero żyć nie umierać. Spała po 6 godzin, ja miałam wszystko wysprzątane, no i z nudów grała m w różne gry na kompie bo była zima i nie mogłam wyjść na dworek. Już się nie mogę doczekać spacerkow z wózeczkiem

Ale powiem Wam, że taka pracowita natura to powód do sprzeczek w otoczeniu..bo np. jest sobota i mąż mówi odpoczniemy posiedzimy...a ja zasze coś wynajdę do roboty i to np wcale niepotrzeban robota i mam nerwa że nie chce mi pomagać i wtedy mąż pyta: ale to trzeba zrobić, a ja wtedy nie ale ja chcę a mąz to jek chcesz to rób..i wtedy jestem zła. Najlepsze jest to, że mam przerobioną teorię...gorzej z praktyką. Ciągle sobie obiecuję, że już tak nie będę. Może się uda i odpuszczę

Magdziarko, trochę jak byś o mnie pisała. Ja też zawsze mam coś do zrobienia.:-)

Asiu, jak już urządzicie pokoik, to prosze o fotki!:tak:

Mata brzuszek mógł się już obniżyć , ale to nie znaczy , ze masz zaraz urodzić. Ostanio położna właśnie mówiła , zeby z tym nie panikować, bo może sie obniżyć nawet 2 miesiące przed porodem!
U mnie brzuszek cały czas lerzy na kolankach, bo mam tak nisko od początku. Więc sie nie marw tym zabardzo , będzie dobrze!!!!!

no właśnie mi też już się obnizył brzuch, nawet miałam jednego czasu już skurcze i te regu;arne przeplatane z nieregularnymi, ale do porodu jeszcze 2 miesiące więc lekarz mnie uspokoił. takie wahnia mogą się jeszcze nie raz powtórzyć.

reklama
Marta mój brzuch jest jak Twoj . A dokładnie nie leży na nogach tylko musze nogi trzymać szeroko w rozkroku bo inaczej niewygodnie mi siedziec i malucha uciskam jak mam złączone nogi..czyli brzuszek tez opadł:tak:ale co się dziwić juz 33 tydzień. Jeszcze 7 tygoni , czyli 50 dni

Do góry