reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Jak sobie przypomnę, że przed ciążą robiłam min. 6 km dziennie z pracy i do pracy, a teraz przejście 500 m jest dla mnie prawie nie do wykonania, to czuję się jak podstarzała babcia :baffled:
Jakoś do żadnych ćwiczeń nie jestem w stanie się zmusić :sorry2: jedynie co robię, to delikatne rozciągania mięśni, żeby całkiem mnie nie unieruchomiło :-D

reklama
Dostałam dzisiaj telefon, że mebelki i wózek są już do odebrania :-) a miały być na początku maja. W piątek jedziemy po majdan :-)
Trzeba się brać za malowanie pokoiku...

Juleczka, Mamoociku
Gratuluję udanych wizytek :-)
Julia - u mnie też ciąża według usg jest 2 tygodzie starsza. Pewnie Dzidzia duża dzięki witaminom :-)

Asia rzeczywiście oddychanie nie jest takie trudne tylko trzeba się przyłożyć:tak:
Cieszę się, że mebelki i wózek już są szybciej będziesz się cieszyć zakupami sama wiem jaka to radość:-D
Dziś od samego rana na nogach. Wstałam o 8.15 zakupy, śniadanie, obiad dla dziadków, później gotowałam buraki i smażyłam schabowe o 16 położyłam się na godzinę bo już byłam wykończona wstałam o 17 obiad, mój mąż nie mógł wrócić z pracy bo miał dużo spraw więc zabrałam się za pranie ciuszków i znów przemeblowałam pokój małego tym razem sama, zmordowałam się trochę te meble ważą:szok: no i teraz odpoczywam

Ja dziś ćwiczyłam ale w troszkę inny sposób. Pogoda rzeczywiście mi się udzieliła i najpierw w kuchni a później pokoik małego a teraz odpoczywam:tak:

Magdziarka a kupujesz tą poduszkę? Jest rzeczywiście fajna jednak sama nie wiem czy kupowac czy nie..... co do pakowania to myślę, że zrobię to w maju na razie piorę i chowam do szuflady jak będzie trzeba to spakuję.
Kupiłam dziś termometr ale nie rtęciowy tylko elektroniczny z miekką końcówką (doradziła mi moja koleżanka z apteki). Wiecie im bliższy termin porodu tym bardziej się boję:szok:

Dziękuje dziewczyny:-)
Mamociku gratuluje udanej wizyty!
Mnie trochę ta główka przeraża ale mam nadzieję,że to nie jest wynik jakiejś choroby małego:-(

reklama
Ale mnie nastraszyłyście:szok:
Mam nadzieję że lekarz się nie myli i na 100% będzie chłopak, sprawdzał 2 razy i mam zdjęcie siusiaka na 3 D. W razie czego kolejne usg 25 kwietnia więc jeszcze zobaczymy:-D

Do góry