reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
:-)Dzien Doberek! no tak u mnie noc zapowiadała się fatalnie i tak własnie było. Ale pomimo przespanych 3 h nocnych obudziło mnie piekne słoneczko. Samopoczucie o niebo lepsze niz wczoraj. :tak:

No mamuśki w końcu wstają i są zadowolone i o to chodzi!!!!
Ja musze iśc odkurzyć - wstałam o 6ej żeby męża wyprawic - kanapki itp. A potem jak juz chłopcy wyszli , bo M przed wyjazdem odrzucił młodego do zerówki - to posprzatałam. Zostało własnie odkurzanie. Mam jeszcze korki i potem umówiłam się na 13 z przyjaciółką...:-D

Jolu, Magdalenko brzuszki śliczne, okrąglutkie. Dzieciaczki nam rosną to i brzuszki się powiększają:tak::tak::tak:, przynajmniej mają gdzie brykać:-D:-D:-D

Mój chyba też się obniżył, bo siadam z szeroko rozłożonymi nogami. Już nie wspomę, że zawsze lubiłam siedzieć z założoną nogą na nogę, a teraz to niemożliwe;-);-)

Tak mialam skurcze wczoraj cały dzionek, ból krocza , mrowienie w dłoniach itd. Ale ok 2 w nocy wzielam nospe i mi pomogło. Tak dzisiaj idę do lekarza bo martwią mnie takie skurcze, brzuch mnie juz przestał bolec ale nadal twardawy jest :-(

reklama
Do góry