reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Wydaję mi się że Głuszek na chwilkę sie pojawiła gdzieś na którymś z wątków ale tylko raz. Być może dobrze jej z mężulkiem :-)

reklama
54 dni zostało. Mam termin na 16 stego czerwca, choć wg ostatniego usg na 9 tego.
Tak czy inaczej z każdym dniem coraz mniej.

Zostawic Was na chwilę....to napiszą, że hoho..wyszłam własnie z wanny i przed kompem włosy suszę - to już przesada niedługo nie będę mogła bez Was żyć( chyba juz nie potrafię;-))

Magdziara ja jem sniadnaie przy kompie. a pozniej niby leze ale caly czas zagladam To juz chortoba. Teraz uciekam Musz eplasczyk wyprac recznie bo upierdzielilam w sobote i w koncu sie polozyc.

odpoczywaj kochanie - jak trezba to trzeba. Ja chwilę tutaj jeszcze posiedzę i tez spadam ...uczennica powinna byc lada chwila. Gadałam właśnie z ta moją psiapsiółką i postanowiłysmy dzisiaj zaszaleć odbiorę młodego i jemy obiadek w takiej cudnej restauracyjce na Starym Mieście;-)Już mi slinka cieknie - no i nie musze gotować..a dzieci do lat 10 jedzą bezpłatnie:-D

Liliana trzymam kciuki za udaną wizytę i mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze :tak::-)

Ale Wy dziewczyny pracowite jesteście :tak: ja staram się długo nie spać, budzik nastawiam, a i tak potem leżę długo i wstaję po 9 :sorry2:

U mnie od rana słoneczko, więc od razu lepiej się czuję :-)

magdalenkakol świetny brzuszek, a jaki pojemny ;-):-D

Brzuszki coraz większe rosną, ale jeszcze troszkę i kurczyć się będą :sorry2:

Zgodnie z obietnicą mój brzuszek na początku 31 tc (mam wrażenie, że już tak mocno nie rośnie :sorry2:)

reklama
Do góry